Netspeed mi TurkNet mi?

oguzgl12

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Netspeed son zamanlarda zamlarla birlikte bozmaya başladı. Her gün internet gidiyor. Asıl şaşırtıcı olan şu pin ve upload normal ama download hızı 0.23'te geziyor. Sürekli modemi yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Müşteri hizmetleri telefonlara bakıyor klasik şeyler söylüyor. Pahalı olsa da TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Bu konu hakkında düşünceleriniz neler?

Netspeed kullanıyorum TurkNet pahalı diye geçmiştim memnunum.

Arkadaşlar Netspeed son zamanlarda zamlarla birlikte bozmaya başladı. Her gün internet gidiyor. Asıl şaşırtıcı olan şu pin ve upload normal ama download hızı 0.23'te geziyor. Sürekli modemi yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Müşteri hizmetleri telefonlara bakıyor klasik şeyler söylüyor. Pahalı olsa da TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Bu konu hakkında düşünceleriniz neler?

İnternetin gitmesinin direkt olarak servis sağlayıcısı ile alakası olmayabilir. İç tesisatınızda bir problem olabilir.

TurkNet kullanıyordum zamlandı diye Netspeed'e geçtim, ping konusu oyun konusu olarak TurkNet daha iyi tabii ki. TurkNet'te Valorant'ta 13-14 ping alıyordum, Netspeed'de 15-18(VDSL ve birbirine yakın Mbps değerleri)

Netspeed de ben de aynı durumları yaşıyorum 1 aydır yaklaşık olarak. Upload hep tavan ama download sürekli kopuyor. İlk bende de iç tesisatıma bahane buldular ama kablo direk fişe bağlı. Açıp kontrol ettim hiçbir kararma vs yok. 35 kullanıyordum sürekli kopmaya başladı. Hızınızı düşürelim dediler hayır dedim siz sorunu çözün. 4-5 kez arıza kaydı hiçbir şey yapmadılar ve klasik cevap. En son bana sormadan hızımı 18 e sabitlemişler. Tekrar arıza kaydı bıraktım. Aradılar kime sordunuz düşürürken diye tersledim geri 35 e yükseltttirdim. Bakalım ne olacak, çözemiyorsanız söyleyin başka sağlayıcı geçelim dedim. Zaten 149-dan 214 e çıkardılar. Yine düzelmez ise bir de Gıbır denerim. Onlar henüz zam yapmamışlar. Taahhütle Türk Telekom geçmek istemiyorum aşağı yukarı aynı ama onların tekelinde kalmak istemiyorum.

Türknet gelirsek, onu da kullandım daha önce muhattap bulamama işi biraz sinir bozuyor ama aşağı yukarı onlarda aynı şeyler yaşanıyor genelde.. Aynısının laciverti hepsi. Fiber olmadıktan sonra VDSL'ler de bu sorun genelde yaşanıyor malesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı