Netspeed mi TurkNet mi?

Netspeed kullanıyorum. Geçen aylarda ben çok fazla kesinti yaşıyordum sizin gibi ama zam geldikten sonra nedense 1 kere bile kesinti yaşamadım şuana kadar. Altyapının desteklediği hızları köküne kadar alıyorum fakat son fiyat zammından sonra ben de bir sonraki ay farklı bir sağlayıcıya geçmeyi düşünüyorum.

TurkNet'i kullanan yakınlarımın hepsi tavsiye ediyor. Sadece onlar da fiyatından ötürü rahatsız biraz. Onun dışında hizmetten memnunlar.
Türknet kod ile ne kadar indirim yapıyor bilginiz varmı

Netspeedle arasında artık pek bir fiyat farkı kalmadığına göre kesinlikle TurkNet.
Türknet kod ile ne kadar indirim yapıyor

Türknet kod ile ne kadar indirim yapıyor bilginiz varmı

Türknet kod ile ne kadar indirim yapıyor

İkinize de 1 aylık internet faturasını 6 ay boyunca indirim olarak faturanıza yansıtır. Yani faturanız 250 TL ise 6 ay boyunca 209 TL gibi bir ücret ödeyeceksiniz.

Türknet zam yapar mı acaba o da var hocam

arkadaşlar nasıl olsa vdsl kullanıyorum ve araştırmalarıma göre hiçbir fark olmuyormuş fiber olsa geçerdim ama gerek yok sağolun yinede öneriler için

Son düzenleme:
Netspeed derim. Indirim kodu ile her ay 15 TLde indirim alacaksınız. Mailinizi paylaşın direk yollayalım. Ben kullanıyorum ve gerçekten memnunum. Müşteri hizmetlerinede herhangi bir soru sormak istediğinde anında bağlanıyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı