hocam dediklerinize sonuna kadar katılıyorum ama vallahi bu durumdan öyle bir bıktım ki saçma sapan işler hattınıza işlem yapıyorum diyor yani modeme reset atıyor kendince başka birşey yok bunların tek sucu türk telekom aslında bu arada arkadaşlar da görsün diye yazıyorum cat 6 döşeli binadaNetspeed de ben de aynı durumları yaşıyorum 1 aydır yaklaşık olarak. Upload hep tavan ama download sürekli kopuyor. İlk bende de iç tesisatıma bahane buldular ama kablo direk fişe bağlı. Açıp kontrol ettim hiçbir kararma vs yok. 35 kullanıyordum sürekli kopmaya başladı. Hızınızı düşürelim dediler hayır dedim siz sorunu çözün. 4-5 kez arıza kaydı hiçbir şey yapmadılar ve klasik cevap. En son bana sormadan hızımı 18 e sabitlemişler. Tekrar arıza kaydı bıraktım. Aradılar kime sordunuz düşürürken diye tersledim geri 35 e yükseltttirdim. Bakalım ne olacak, çözemiyorsanız söyleyin başka sağlayıcı geçelim dedim. Zaten 149-dan 214 e çıkardılar. Yine düzelmez ise bir de Gıbır denerim. Onlar henüz zam yapmamışlar. Taahhütle Türk Telekom geçmek istemiyorum aşağı yukarı aynı ama onların tekelinde kalmak istemiyorum.
Türknet gelirsek, onu da kullandım daha önce muhattap bulamama işi biraz sinir bozuyor ama aşağı yukarı onlarda aynı şeyler yaşanıyor genelde.. Aynısının laciverti hepsi. Fiber olmadıktan sonra VDSL'ler de bu sorun genelde yaşanıyor malesef.
fiber mi vdsl mi kullanıyorsunuz2 yıl Turknet 1 yıl Netspeed kullandım. Hala Netspeed kullanıyorum kullanmaya devam edicem. Ping olarak çok daha iyi.
Hocam Sorun Türk telekom alt yapısında veya iss nin pop sorunu varBilmiyorum, TT ekipleri gelip baksınlar.
hocam gıbır da gibi veya millenicom gibi iss lerde de iyi ping olmuyor maalesefNetspeed de ben de aynı durumları yaşıyorum 1 aydır yaklaşık olarak. Upload hep tavan ama download sürekli kopuyor. İlk bende de iç tesisatıma bahane buldular ama kablo direk fişe bağlı. Açıp kontrol ettim hiçbir kararma vs yok. 35 kullanıyordum sürekli kopmaya başladı. Hızınızı düşürelim dediler hayır dedim siz sorunu çözün. 4-5 kez arıza kaydı hiçbir şey yapmadılar ve klasik cevap. En son bana sormadan hızımı 18 e sabitlemişler. Tekrar arıza kaydı bıraktım. Aradılar kime sordunuz düşürürken diye tersledim geri 35 e yükseltttirdim. Bakalım ne olacak, çözemiyorsanız söyleyin başka sağlayıcı geçelim dedim. Zaten 149-dan 214 e çıkardılar. Yine düzelmez ise bir de Gıbır denerim. Onlar henüz zam yapmamışlar. Taahhütle Türk Telekom geçmek istemiyorum aşağı yukarı aynı ama onların tekelinde kalmak istemiyorum.
Türknet gelirsek, onu da kullandım daha önce muhattap bulamama işi biraz sinir bozuyor ama aşağı yukarı onlarda aynı şeyler yaşanıyor genelde.. Aynısının laciverti hepsi. Fiber olmadıktan sonra VDSL'ler de bu sorun genelde yaşanıyor malesef.
Ben şuanlık oyundan ziyade iş için kullanıyorum. O yüzden ping çok fazla sorun etmiyorum. Hızım düşmesin , kopmasın kafi benim için.hocam dediklerinize sonuna kadar katılıyorum ama vallahi bu durumdan öyle bir bıktım ki saçma sapan işler hattınıza işlem yapıyorum diyor yani modeme reset atıyor kendince başka birşey yok bunların tek sucu türk telekom aslında bu arada arkadaşlar da görsün diye yazıyorum cat 6 döşeli binada
fiber mi vdsl mi kullanıyorsunuz
arkadaşlar fiber kullananlara bir sözüm yok vdsl kullananlardan bahsediyorum fiber de hiçbir firma sıkıntı çıkaramaz zaten ışık hızında internet ne sıkıntısı olacak
Hocam Sorun Türk telekom alt yapısında veya iss nin pop sorunu var
hocam gıbır da gibi veya millenicom gibi iss lerde de iyi ping olmuyor maalesef
Sorun altyapıda ise gelip bakmaları lazım. Ben de 4-5 aydır Netspeed kullanıyorum ve şu anda zamlara bakınca benim fikrime göre biraz daha bekleyin. Bütün firmalar zam yaptı neredeyse. Zam yapmayan varsa onlar da yapacaktır. Yani yine aynı yere gelecek. Zamlanmayan bir şey var mı? Türk Telekom’da taahhütlü kullanmak isterseniz orası ayrı. Ki o da ucuz değil artık. Ben Netspeed ile devam edeceğim. Çünkü hepsi zam yapıyor. Bunlar benim fikirlerim. Herkesin kendi kararı.Hocam Sorun Türk telekom alt yapısında veya iss nin pop sorunu var
Vdsl kullanıyorum sıkıntısız.fiber mi vdsl mi kullanıyorsunuz
Hangi ISS kullanıyorsun şuan?GÜNCELLEME
iki gündür sorun çıkmadı hat stabil çalışıyor yaşadığım bir sorun olursa aktarmaya devam edicem
netspeed kullanıyorumHangi ISS kullanıyorsun şuan?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.