Netspeed, Truckers MP bağlantı sorunu çözüldü mü?

Not: 6 aydır Netspeed kullanıyorum, bu süreçte çok oyun oynamadığım için test edemedim. Oyundan atma gibi bir problem yaşamıyorum. MTU ayarım 1490.
Çok uzun süredir Netspeed kullanıyorum başta bende de tmp de sorun olmuştu diğer oyuncuların çoğu gözükmüyordu. Mtu değerini 1440 yapınca daha sorun yaşamadım. Sorun yaşayanlar bir denesin.
MTU ayarini nereden bulacagim?

Dosya Ekleri

• IMG_20231030_131516.jpg
    IMG_20231030_131516.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 109
Merhaba arkadaşlar. Ben de Netspeed kullanıyorum ve ETS 2'ye TruckersMP ile giriş yaptığımda hemen oyundan atıyordu bağlantı probleminden dolayı. Burada bahsedilen modem arayüzündeki 1492 ayarını 1440'a çektiğimde sorun çözülmüş oldu. Modeme henüz reset atmadım. Modemi kapatıp açtığımda sorun tekrar devam ederse yorumu güncellerim. Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Ben de Netspeed kullanıyorum ve ETS 2'ye TruckersMP ile giriş yaptığımda hemen oyundan atıyordu bağlantı probleminden dolayı. Burada bahsedilen modem arayüzündeki 1492 ayarını 1440'a çektiğimde sorun çözülmüş oldu. Modeme henüz reset atmadım. Modemi kapatıp açtığımda sorun tekrar devam ederse yorumu güncellerim. Teşekkürler.
Sıkıntı olmuyor.

Arkadaşlar ben bu sorunu çözmüştüm. Netspeed VDSL kullanırken tabii. Mtu ayarını değiştirerek yapmıştım. Geçen binaya fiber gelince Netspeed'i arayıp fibere geçmek istediğimi söyledim. Hallettiler. Ama Truckers MP sorunu haliyle geri geldi. Modem ayarlarından gene mtu ayarını eskisi gibi değiştirdim ama bu sefer sonuç olumlu olmadı. Ne yapmamız gerek? Çözüm bulabilen olursa lütfen yazsın buraya.

Sorun bende çözüldü mtu ayarını yaptıktan sonra modeme reset attım. Şu an Online da 30 dakika geçirdim ve bir kere bile atmadı. Modem ayarlarından WAN ayarlarına girip düzenle yapıp gelişmiş bölümünde mtu seçeneği var. Orası default olarak 1492 olarak geliyor. 1440 yapmanız ve sonrasında reset atmanız yeterli.

@hakobest @EkmekArasiHDD @Çağrı SANSAR @EREN SATAR

Bu da resmi.

ZyXEL DX3300-T1 için nasıl yaparım bulamadım ya​

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı