Ogyzhnylmz
Megapat
1 yıldır kullanmakta olduğum bu firmayla olan sıkıntılarımı sizlerle paylaşayım abonesi olmak isteyenlerde bir kez daha düşünsün. 3-4 haftadır tüm bu firmanın kullanıcıların çektiği sorun var hız düşüklüğü ve internet kesintisi. Şikayetvar.com'da paylaşılmıştır bakabilirsiniz bende paylaştım. Teknik desteği yüzlerce kez aramamıza rağmen sorununuzu iletiyoruz size geri dönüş yapacağız deniliyor. Sonra şikayetvar.com'da yapılan tüm şikayetlere hazır bir metni kopyala yapıştır yapıldı bu metinde sitemize destek atınız deniliyor. Bende attım ordan da size en yakın zamanda geri dönüş yapacağız denildi. O kadar zaman üzerine bugün internetim düzeldi 35 Mbps olan paketimin hızını tam alıyordum. Akşam telefona mesaj gönderdiler size daha iyi bir hizmet sunabilmek için şu şu saatlerde bakıma alacağız. Saat 19.45 gibi internetim kesildi.20.30 civarı gibi geldi tam hatırlamıyorum. Kullanmaya başladım ama bakımdan sonra artık nasıl bir bakımsa bakımdan önceki hızımdan daha beter bakımdan önce 35 Mbps olan hızım 10-13 arasında geziniyor 8'lere 5'lere iniyor. Teknik desteği birkaç defa aramama rağmen telefonlara bakan yok. İnsanlarla dalga geçiyorlar galiba. Başka bir firmaya geçemiyorum Türk Telekom fiyatları uçmuş. TürkNet evime fiber hizmeti veremiyor. Millenicom'a bu firmaya abone olmadan önce geçen sene başvurmuştum evraklar gitti 15-16 gün bekledim arayan soran geri dönüş yapan olmadı. Yorum sizde şikayetvar.com'a püskürdüm bunları artık sabredilmiyor.
Şikayet konum: Netspeed - Şikayetvar
Şikayet konum: Netspeed - Şikayetvar
Son düzenleyen: Moderatör: