Netspeed, Truckers MP bağlantı sorunu çözüldü mü?

Merhaba,

Netspeed kullandığımda, Truckers MP'ye bağlanırken sorun yaşıyordum. Bu sorun çözüldü mü yoksa hâlâ devam mı etmekte? @Çağrı SANSAR hocam, siz bu sorunu bilirsiniz, herhangi bir gelişme var mı?
Herhangi bir gelişme yok. Maalesef aynen devam ediyor sorun. Ya hemen atıyor ya da biraz geçtikten sonra atıyor.

Bende o firmayı kullanıyorum. Netspeed'te ping değerleri biraz daha iyiydi, o yüzden tekrardan geçmek istedim, lakin aktif bir şekilde TruckersMP oynadığım için geçemiyorum.
Akdeniz'de iseniz o yüzden Gnet pingleri daha yüksek orada Netspeed daha iyi. İstanbul'da mesela Gnet pingim Netspeed'ten 5-6 ms daha iyi hocam. Şuanlık sorun yok bakalım. Netspeed'de düzelir umarım.

Akdeniz'de iseniz o yüzden Gnet pingleri daha yüksek orada Netspeed daha iyi. İstanbul'da mesela Gnet pingim Netspeed'ten 5-6 ms daha iyi hocam. Şu anlık sorun yok bakalım. Netspeed'de düzelir umarım.

Doğu'da yaşıyorum hocam. CS:GO'da GNet ile 80-90, Netspeed'te 60-70 arası bir değer alıyordum. Ek olarak, Valve'ye tracert atabiliyor musunuz hocam? Ben attığım zaman hata veriyor.

Doğu'da yaşıyorum hocam. CS:GO'da GNet ile 80-90, Netspeed'te 60-70 arası bir değer alıyordum. Ek olarak, Valve'ye tracert atabiliyor musunuz hocam? Ben attığım zaman hata veriyor.
vie.valve.net adresine tracert atılmıyor hocam artık. Şu adrese atabilirsiniz valve'nin İp adresi:

146.66.155.1​

30 ms alıyorum şuan Gnet ile Türknet kullanırken bu değer 50 ms idi. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı