NetSpeed vs Millenicom vs Türk Telekom vs Superonline VDSL

Rica ederim Buca'da oturuyorum.

Bu da oyun indikten sonraki yaptığım test Eki Görüntüle 624853
Benim güncel internetimde son adımda ki ping değeri 60-65ms oluyor 30ms gibi bir fark var ve gerçekten çok iyi. Sizin test değeri üzerine 25-30 MS ping eklese bile (oyun içinde). Yine benim internetimde daha iyi oluyor. Taahhüt bitmek uzere. Hemen başvurumu yapacagim. Tekrar teşekkür ederim :)
Benim güncel internetimde son adımda ki ping değeri 60-65ms oluyor 30ms gibi bir fark var ve gerçekten çok iyi. Sizin test değeri üzerine 25-30 MS ping eklese bile (oyun içinde). Yine benim internetimde daha iyi oluyor. Taahhüt bitmek uzere. Hemen başvurumu yapacagim. Tekrar teşekkür ederim :)
Son olarak unutmadan sorayım hocam kanal türü olarak interleaved mod mu yoksa fastpath mı hattınız?

Son düzenleme:
Benim güncel internetimde son adımda ki ping değeri 60-65MS oluyor 30MS gibi bir fark var ve gerçekten çok iyi. Sizin test değeri üzerine 25-30 ms ping eklese bile (oyun içinde). Yine benim internetimde daha iyi oluyor. Taahhüt bitmek uzere. Hemen başvurumu yapacagim. Tekrar teşekkür ederim :)

Rica ederim rekabetçi girebileyim diye bekledim giremedim yeni hesap diye :D. Avrupa sunucusuna girdim klasiktir direkt Rus denk geldi hello bitches diyor :D. Tab bastığımda pingim 47'ydi. İki kısa el oynadım en fazla 52-53 gördüm. Ping göstergesini açtığımda ise 55'di.

Rica ederim rekabetçi girebileyim diye bekledim giremedim yeni hesap diye :D. Avrupa sunucusuna girdim klasiktir direkt Rus denk geldi hello bitches diyor :D. Tab bastığımda pingim 47'ydi. İki kısa el oynadım en fazla 52-53 gördüm. Ping göstergesini açtığımda ise 55'di.
😄😄😄 . Dediğim gibi değerler benim için çok iyi hocam. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

😄😄😄 . Dediğim gibi değerler benim için çok iyi hocam. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

Doğru mu baktım bilmiyorum, bu şekilde mi bakılıyordu fastpath galiba.
1595796185786.png

Actual Delay değeri 0'mış, bu da galiba fastpath olduğunu gösteriyor.
1595796427290.png

NetSpeed kullanıyorum 7 aydır hiç sıkıntı olmadı. 75Mbps VDSL paketi kullanıyorum CS:GO'da 60pingden yukarı olmuyor.Öneririm.

Eki Görüntüle 624887
Hocam ben 60ping görünce sevinir oldum 😄. Türktelekom'un tek düşündüren yani taahhüt olmasi. Birde Türktelekom altyapısı üzerinden Superonline vdsl ne durumda onu merak ediyorum. Çünkü bir yerden sonra ağı kendi omurgasina devralıyor. Superonline yurtdışı çıkışları konusunda daha başarılı diye okumuştum tabi bu Vdsl için geçerli mi onu bilemiyorum. Ayrıca İzmir'de durum nedir ara bağlantılar yönlendirmeler onlarda merak ettiğim bir nokta. Taahhüt olmayan firmalarda durum kötü olursa rahatlıkla değiştirebilecegim için kafam çok karışık şuan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı