Netspeed vs TurkNet

Okumadan niye tekrar Türknet diye yazıyorsunuz? Konudaki mesajlarımı okursanız ne yaşadığımı bileceksiniz zaten...
Bakalım, sözde bugün kurye aramış da gelmelerini bekliyorum, inat ettim gelecekler :) Memnun kalmazsam zaten Netspeed'e falan geçerim.

Vay arkadaş kaç gün oldu hâlâ oyalıyorlar ya, babam da bir taraftan beni sıkıştırıyor şu işi sonuçlandır diye... Babam gerekirse daha fazla para veririm ama yeter ki karşımıza muhatap olan birileri olsun diyor. Türk Telekom'da paket mi yükseltsem diye düşünüyorum şimdi de...

@TurkNet Destek Ayşegül @500498 @TurkNet Destek Tutku

Ekleme: Arkadaşlar ben TurkNet kadar ilgisiz, bilgisiz ve sahipsiz firma görmedim... Kurye bekledim gelmedi, kargo olarak ben göndereyim dedim kargo kodu hata verdi (üstelik MNG çalışanı ile müşteri hizmetlerini bire bir görüştürdüm...)

Bu sabah iptal talebi oluşturdum ve direk Netspeed'i aradım. Zaten bunların yüzünden Türk Telekom internetini de taahhüt vermeden kullanmak durumunda kalmıştık, oradan da güzel bir fatura geçirdiler sağ olsunlar. Bugün Türk Telekom internetini de iptal ettik daha fazla bizi soymasınlar diye... Bakalım Netspeed ekiplerini bekliyoruz. Müşteri hizmetleri bize "size güzel bir fatura çıkartabilir demişti Türk Telekom, o yüzden siz internetinizi iptal edin en iyisi, biz size ekip gönderelim dediler kurulum için. Yani geçiş değil de yeni abonelik yapacağız.

İki firmanın da müşteri hizmetlerini karşılaştıracak olursam Netspeed'in müşteri hizmetlerinde bizimle ilgilenen hanımefendi mevzuya daha hakim biri gibi hissettim, TurkNet gibi robotik cevaplar vermiyordu, çözüm üretiyordu fikir veriyordu bize Netspeed. Fiyatları geçtim ben; karşımda muhatap olsun, kesintisiz hizmet alalım, bir sorun olduğunda bilgili kişilerle konuşalım istiyorum.
 
@Yiğitt35 TT ekibi aşağıdan kutuya kadar gelen yeri ölçüyor burada bir sıkıntı yok diye değerleri de size gösteriyor.

Her halükarda ekipleri bekleyeceğim yani. O zaman Pazartesi gününe kadar böyle devam eğer kendiliğinden düzelmezse.
 
Ben de Türknet kullanıyorum, abonelik sürecinde son zamanlarda çok sıkıntı yaşandığını görür ve duyur oldum. O yüzden son zamanlarda kimseye önermiyorum-ki siz de problem yaşamışsınız. Ben de fiyattan dolayı Netspeed'e geçeyim diyordum fakat görüyorum ki onlarda zam yapacakmış. Sadece birkaç ay daha idare edip Türknet'ten gelecek aboneleri bekliyor. 2 aylık az ödeyeceğim diye de uğraşamam geçmekle.
 
Dediğim gibi hocam, TurkNet olsaydı eğer fiyat bizim için önemli değildi, kullanırdık. Adamların kuryesini 3 hafta bekledik gelmedi, kargo ile göndereyim belgeleri dedim kargo kodu çalışmadı. Müşteri hizmetleri de hiç yardımcı olmadı bize, robot gibi aynı şeyi söylediler. Biz de vaz geçtik haliyle, sabır kalmadı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı