Netspeed yine mi çöktü?

türknete geçsek oda yarın öbürgün böyle olmicağı ne malum
ben zaten o yüzden dün gece ttnete geçtim.
türknet 500 dü ttnet 620 idi
120 lira için aracı firma kullanmiyim dedim problem yaşamamak adına.

fiber olsaydı işin rengi değişebilirdi orda çok faktör var ttnet kullanmayabilirdim
ama vdsl olduğu için tüm firmalar ttnetten alıyor alt yapıyı dolayısıyla 100 150 lira için alt firmadan alıp sonradan sıkıntı yaşamamak en doğrusu.

TTNET pahalı ben o parayı verince kafam rahat olmuyo
Şuanda tek dikkat ettiğim şey ön ödeme yapmamak,netcomda 500küsür günüm hiç oldu
Netspeed ayda 1 2 kere böyle problem çıkartırsa diğer firmalara geçerim hepsini deneriz hepsi aynı olursa son çare TTNET

Turknet'e geçmek isteyen arkadaşların pek beklemesini önermiyorum. Bu kullanamadığınız günlerin parasını indirim olarak almanız zor gibi, Turknet'e geçiş yaptım ve geçerken son 10 günün faturasını çıkardılar, zaten 1 hafta adam akıllı kullanamadık, kayıt açtım belirttim yardımcı olmadılar. Bunu göz önüne alın. Fiyat avantajınız çok değilse hiç beklemeyin bence.

Saat 8 itibarı ile bant kısıtlamasını tekrar uygulamaya başladılar. Bu sefer kısıtlama genel olarak Amerika ve Avrupa bazlı bağlantı noktalarına karşı uygulanıyor.

Başladı yine. Bu işin saldırı ile alakalı olmadığını düşünmüştüm, tescillendi. Kaçıncı gün çözüm bulunamıyor. Superonline fiber apartmana getirtebilirsem ona geçeceğim. Kampanya var. 600 TL 12 ay. İlk 2 ay ücret almıyor. Gelmezlerse Telekom'a bakacağız artık. Telekom fiber altyapısı var.

Bant kısıtlaması yapılan server noktalarının listesine buradan bakabilirsiniz cloudping.info . "timeout" ifadesi bağlantının bu noktalara tamamen engellendiğini gösteriyor. Her zaman olduğu gibi de VPN ile Netspeed bağlantı noktası kullanılmadığında bunlara bağlantı sorunsuz gerçekleşiyor.

Edit: Paylaştıkları siber saldırı dahilinde görselleri incelediğimde bant kısıtlaması uygulanan serverler ile eşleşiyorlar. Yani hasar kontrolü için bu bağlantı noktalarını kapatıyor olabilirler. Ayrıca siber saldırı mevzusu da oldukça muhtemel özellikle de Superonline, ttnet gibi tekelleşmiş internet sağlayıcıları tarafından oluyorsa.

1751392184383.png

Duyuruyu güncellemiş olduklarını gördüm. Saldırıyı yapan TTNET gibi görünüyor. Netspeed - Taahhütsüz, Limitsiz En Uygun Fiber İnternet Paketleri | Altyapı Sorgulama | İnternet Hız Testi
1751392399417.png

Son düzenleme:
Ben geçiş sürecinde sona geldim sayılır. NetSpeed'i bekliyorum onayladıkları gibi Türknet de bana şifreleri gönderecek sanırım. Onayları vs. verdim bugün akşam 5'te.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı