Netspeed yine mi çöktü?

Sanırım evet. Bende de aynı şekilde hiçbir şey açılmıyor. Sürekli gidip geliyor.
1751043874219.png

Bizde Türk Telekom çökmüştü. O zaman perişan kalmıştık.

4-5 senelik aboneyim bu ay needspeed iptal edeceğim. Açıklama yok site erişimleri berbat, hizmet kötü, müşteri hizmetleri ve arıza kayıt erişilemez hem telefon dakikalarımdan saatler gidiyor hem de cep telefonu internetim bitiyor. Kesinlikle değmez. Önce müşteri demeyen cevap veremeyen ve ulaşılamayan firmalardan uzak durun. Özellikle geceleri müşteri hizmetleri yok.

Son birkaç saattir aşırı ping var ve çok yavaş. Tahminimce gidiyor yine. Sizlerde de oyunlarda ping var mı birkaç saattir?
Keşke oyuna girebilsem de ping olsa 😀. DSL gidip geliyor ikidebir gelince de max 300 kb.

ULAN NETSPEED. iki saattir deliriyorum şurda, yeni aklıma geldi internete yazmak direkt bu forum cıktı karşıma, deli oldum aga valorant maçındaydım beni 4. elden attı maçtan, trackerden baktım simdi maç bitmiş bizimkiler kazanmış ama ben afk dım mac sonuna kadar :D hem rr alamadım hem delirdim

sorun benden kaynaklı diye reset attım daha da kötü oldu internetim, keşke atmasaydım bakmadan, hem de ilk çöküşü değilmiş daha once de konular acılmıs ama bana ilk defa denk geldi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı