Netspeed'de internet gidip geliyor

Speedtest'e giriyorum, test başlayana kadar 30 saniye bekliyorum testi yaparken hiçbir sorun gözükmüyor, bir şekilde olması gereken değerleri alıyorum.
Az önce modemdeki tüm bağlantı ışıkları yanmasına rağmen internet gitti, biraz sonra tekrar düzeldi.
Sizde de muhtemelen böyledir. Bu adamlara ne oldu da bu hale geldiler şu üç günde?

1751042605819.png

Millenicom'da da sorunlar yaşandığını gördüm.
Biraz beklemeli miyiz, yoksa ISP değiştirmeli miyiz? TurkNet VDSL hizmetlerinde durumlar nasıl?

Şuan genel bir sorun var sanırım herkes forumlarda konu açıyor. Bende zamanında netspeed kullandım 1 yıl kadar sorunsuzdu sonradan sorun yaşamaya başladım genel arıza dendi. Altyapınız sorunlu dendi. Hız testinde 1 mb alıyorum sorun yok dendi. 2 yıl önce telekoma geçtim. Hiç bir altyapıyı değiştirmedim. 2 yıldır türk telekom 100mb kullanıyorum şuana kadar 1 kere bile sorun yaşamadığımdan telefonla aramadım bile.

Bire bir aynı sorun bende de var. O değil ISS değiştireceğim ama müşteri hizmet no lazım. Uygulama açılmıyor, telefon hattı hak getire zaten. :D

İndirme ve yükleme hızlarımda sorun yok ancak sanırım paket kaybı var bu yüzden internet kullanılamayacak şekilde kötü şuan.

arkadaşlar ben 2 evin internetini de bu nedspeede geçirmiştim.
ilk 3 ay çıkamıyoruz diye biliyorum ne yapacağım ben ? 3 ay buraya mıhlandım mı ben yani internetsiz :D bide parasını isterler her ay..
cıkabiliyo muyuz bilen varmı

bundan sonra tövbe ettim ya vodofone ya da superonline olacak. 200 300 fazla veririm rezillik çekmem ya.
turknette aynı o da ttnet alt yapısı kullanıyor ona da geçmem. vodofone ile superonline yi bilmiyorum belki kendi alt yapıları vardır onlarda sorun yaşayan pek görmedim hiç

Netgsm benzer şekilde çökünce bir hışımla Netspeed'e geçtim şimdi de burası çöktü. X'te dış kaynaklı saldırı altında olduklarını yazmışlar, sanki devlet dairesi size kim neden bu kadar saldırsın bir haftadır her akşam böyle.

Millenicom da yavaş. Hız değerlerinde normal sonuçlar alıyorum. Teknik destek ekibi güya her şeyin normal olduğunu söylüyorlar. Ama sadece önbellekli sitelere hızlıca giriş çıkış yapıyorum ki bazen onlar da gidiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı