Netspeed'den Türk Telekom'a geçilir mi?

Makaleler
1
Yer
Gelsenkirchen
Bayadır Netspeed kullanıyorum. Daha önce VDSL kullanıyordum. Şu anda ise 100 Mbps fiber kullanıyorum. VDSL kullanırken ve fiberin ilk zamanları çok memnundum. Bir sıkıntı olunca hemen ulaşabiliyordum. Son zamanlarda bir iki kez kopma yaşadım ama şu anda pek bir memnuniyetsizliğim yok.

Fiber internete 650 TL ödüyorum ama bildiğiniz gibi taahhütsüz. Yani zam gelebilir.
Türk Telekom'un fiber interneti nasıldır?

Screenshot_20251026_153127_Samsung Internet.jpg

Eğer geçiş yaparsam bu pakete geçmeyi düşünüyorum. 100 Mbps 650 TL + 75 TL modem kiralama ücreti ödeyeceğim. 18 ay boyunca taahhütlü kullanacağım. Türk Telekom fiber nasıldır? Fikirlerinizi merak ediyorum. Siz olsaydınız geçiş yapar mıydınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayağıdır Türk telekomdayım genel olarak güzel alt yapısı falan varsa internet hızı konusunda üzmez ama müşteri hizmetleri benim çok hoşuma gitmiyor.

Netspeed'de kullandığın internet zaten TT'nin. Günümüz de taahhütlü kullanmak avantajlı bence.
Modem konusunda bi sıkıntı çıkar mı hpcam acaba ya. Bunu siz bilemezsiniz tabii ki ama aklımı karıştırıyor. Şu anda Huawei modem + ONT kullanıyorum. Kaliteli olduğu söyleniyor. Farklı bir modem gelirse diye düşünüyorum.

Bayağıdır Türk telekomdayım genel olarak güzel alt yapısı falan varsa internet hızı konusunda üzmez ama müşteri hizmetleri benim çok hoşuma gitmiyor.
18 ay boyunca 725 TL ödemek mantıklı geliyor hocam aslında. Zam gelme derdi falan yok ama işte taahhüt konusu var ya.

Bayadır Netspeed kullanıyorum. Daha önce VDSL kullanıyordum. Şu anda ise 100 Mbps fiber kullanıyorum. VDSL kullanırken ve fiberin ilk zamanları çok memnundum. Bir sıkıntı olunca hemen ulaşabiliyordum. Son zamanlarda bir iki kez kopma yaşadım ama şu anda pek bir memnuniyetsizliğim yok.

Fiber internete 650 TL ödüyorum ama bildiğiniz gibi taahhütsüz. Yani zam gelebilir.
Türk Telekom'un fiber interneti nasıldır?

Eki Görüntüle 2593874

Eğer geçiş yaparsam bu pakete geçmeyi düşünüyorum. 100 Mbps 650 TL + 75 TL modem kiralama ücreti ödeyeceğim. 18 ay boyunca taahhütlü kullanacağım. Türk Telekom fiber nasıldır? Fikirlerinizi merak ediyorum. Siz olsaydınız geçiş yapar mıydınız?
Eğer transfer fırsatından yararlanırsanız AGT Kurye denen o saçma firmayla uğraşmak zorundasınız çünkü sizden kimlik fotokopili yazılı evrak gönderip imzalatıp geri alıyor TT. Bu firma iğrençliği yüzünden transfer fırsatından çıkıp yüksek hız kampanyasına girdim. 650 ödeyeceğim diye sevinmiştim fakat 700TL oldu en azından Türknet'ten kurtulmuş oldum ben de. En azından başından bilmenizi istedim. Başvuru yapmadan önce müşteri hizmetlerine bu pakette kimlik doğrulama var mı diye sorun. İnternet üzerinden kimlik doğrulayıp yazılı evrak ve kargoyla uğraşmıyorsunuz. Dün başvurdum tekrar ve yarın kurulumu var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı