Türk Telekom'a geçilir mi?

• Konuyu başlatan Yeny
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.832
Neden Netspeed düşünmediniz hiç? 98 liraya modem dahil 100 Mbps download 8 Mbps upload veriyorlar.

Neden alternatifleri olduğu halde TT geçmek istiyorsunuz? Diğer ISS'lerde aynı altyapıyı kullanıp hizmet veriyorlar, hele ki fiber altyapı. Sorun yaşamanız pek olası değil. TT'de 100 TL üstü 35 Mbps alırsınız, diğerlerinde 100 Mbps alırsınız. Bazen hizmetleri TT'den bile iyi oluyor.

Ben Netspeed kullanıyorum, memnunum. Türknet de tercih edebilirsiniz ama f/p olarak şu an gerçekten Netspeed iyi.

Türknet'e Millenicom'a falan geç.

Ben uzun süredir Türk Telekom kullanıyorum açıkçası müşteri hizmetleride dahil olmak üzere verdiği hizmetlerden memnunum. 50Mbps lik paket aldım 47.8Mbps alıyorum. Uploadım 8Mbps.
Oyunlardaki ping değerlerimde iyi CS:GO da 50-80 ping arası maçtan maça değişiyor. Genelde 60Ms lerde. PUBG de 40-70 ms arası maçtan maça değişiyor genelde 50ms lerde. Rainbowda 53Ms falan oluyor ping.
Fakat bölgeden bölgeye değişkenlik gösterir.

Şuanda en çok revaçta olan Türknet

Ben memnunum açıkçası, fakat kablosuz internet cidden sıkıntı yaratıyor.

Günümüz şartlarında kalitenin yanında fiyatlandırma da önemli. TT pahalı. Aynı altyapıyı kullanan Netspeed veya TurkNet geçmeni öneririm. Bende 6 yıldır TT kullanıyorum. Çok memnunum ama fiyatlandırma ve taahhüt artık günümüz şartlarında olmaması gerekiyor. O yüzden taahhüdüm dolar dolmaz Netspeed geçeceğim.

Netspeed'e geç 100Mbps 98 TL benim kodumu kullanırsan 93TL'ye düşer. 1 senedir kullanıyorum.

Türk Telekom pişmanlıktır, hem pahalı hem sorunlu. Kablonet’i şiddetle öneriyorum.

Aklın varsa geçme.

Neden Netspeed düşünmediniz hiç? 98 liraya modem dahil 100 Mbps download 8 Mbps upload veriyorlar.

Çünkü kazık fiyat.

Neden alternatifleri olduğu halde TT geçmek istiyorsunuz? Diğer ISS'lerde aynı altyapıyı kullanıp hizmet veriyorlar, hele ki fiber altyapı. Sorun yaşamanız pek olası değil. TT'de 100 TL üstü 35 Mbps alırsınız, diğerlerinde 100 Mbps alırsınız. Bazen hizmetleri TT'den bile iyi oluyor.

Ben Netspeed kullanıyorum, memnunum. Türknet de tercih edebilirsiniz ama f/p olarak şu an gerçekten Netspeed iyi.
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Çoğunuz fiyat politikasından dolayı TT önermiyor. Bu konuda haklısınız.
Pahalılık diyoruz, şu anki durumumuz ortada.

Ancak ben yıllardır Türk Telekom kullandım ve herhangi bir sorun teşkil edecek problem yaşamadım. Birkaç aksaklık olabilir, oldu da. TT tercih sebebim fiyattan ziyade altyapı kime aitse ondan hizmet almak. Turkcell Superonline kullandım memnun değildim. TurkNet kullandım müşteri hizmetleri yok. Netspeed ve diğer iss firmaları desen kaliteli hizmet verebilirler fakat pek güvenmiyorum.

Ben Millenicom kullanıyorum hatta zamlardan önce taahhüte geçtim müşteri hizmetleri numarası var bir sorunda ulaşabiliyorum açıkçası TT müşteri hizmetlerinden daha iyi buluyorum altyapı yenilenince yeni pakete 5 dakikada geçiş yaptı. TT kullansam herhalde 5 dakikada müşteri hizmetlerine bile bağlanamazdım (ama şuanda fiyat olarak çok cazip değil maalesef)

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Çoğunuz fiyat politikasından dolayı TT önermiyor. Bu konuda haklısınız.
Pahalılık diyoruz, şu anki durumumuz ortada.

Ancak ben yıllardır Türk Telekom kullandım ve herhangi bir sorun teşkil edecek problem yaşamadım. Birkaç aksaklık olabilir, oldu da. TT tercih sebebim fiyattan ziyade altyapı kime aitse ondan hizmet almak. Turkcell Superonline kullandım memnun değildim. TurkNet kullandım müşteri hizmetleri yok. Netspeed ve diğer iss firmaları desen kaliteli hizmet verebilirler fakat pek güvenmiyorum.
Güvenmiyorum derken neyine güvenmiyorsunuz? Bu firmalar çok da küçük firma değil, hiçbir güvensizlik yaşatmaz. Tabii sizin tercihiniz ama denemenizi tavsiye ederim, taahhüt zaten yok. Beğenmezseniz değişirsiniz.

Fiberde çoğu ISS kaliteli hizmet sunar, VDSL gibi değildir. Haberiniz olsun.

Allah'ım ne zaman bitecek bu taahhüt diye bekliyorum. TurkNet'in gözünü seveyim. Askerliğimi bu kadar saymadım ben. Ama sayılı gün çabuk geçer diyorlar. 😀

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı