Netspeed'den TurkNet'e geçiş yaptıktan sonra eski abonelik iptal edilmedli

fxtih

Hectopat
1-2 hafta boyunca Netspeed'de sık sık kesinti sorunları yaşadım, bu yüzden TurkNet'e geçmeye karar verdim. Yaklaşık 5 gün önce internet üzerinden TurkNet'e başvuru yaptım. Bugün ekipler eve gelip kurulumu tamamladı. Ancak Netspeed aboneliğimi iptal etmeden TurkNet'e geçiş yaptım. TurkNet'in internet sitesinde, "eski aboneliğinizi biz iptal ediyoruz" şeklinde bir şey yazıyordu. Bu yüzden ekstra bir şey yapmama gerek kalmadığını düşündüm. Fakat şu an Netspeed aboneliğim hâlâ aktif görünüyor. Bu durumda ne yapmam gerektiğini anlayamadım. Acaba ben mi yanlış anladım, yoksa ortada farklı bir sorun mu var? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Normalde ekstra bir şey yapmana gerek yok ancak Turknet'te aboneliğin başlarında arayarak ulaşabileceğin müşteri temsilcisi olması gerekiyor, arayıp iptal edilmediğini söylersen yardımcı olurlar. Ulaşamazsan, site üzerinden ticket oluşturabiliyorsun, oradan da yardımcı olurlar. Benim iptal etmişlerdi.

Normalde ekstra bir şey yapmana gerek yok ancak Turknet'te aboneliğin başlarında arayarak ulaşabileceğin müşteri temsilcisi olması gerekiyor, arayıp iptal edilmediğini söylersen yardımcı olurlar. Ulaşamazsan, site üzerinden ticket oluşturabiliyorsun, oradan da yardımcı olurlar. Benim iptal etmişlerdi.
Destek talebi açtım durumu izah ettim şöyle bir şey yazdılar, ne anlama geldiğini tam olarak anlamadım.

1751733750733.png

Destek talebi açtım durumu izah ettim şöyle bir şey yazdılar, ne anlama geldiğini tam olarak anlamadım.

Eki Görüntüle 2528392
Bizzat netspeed'e ulaşıp iptal etmek istediğini belirtmeni söylüyor, netspeed müşteri temsilcisi açıldı mı bilmiyorum ama oranın müşteri temsilcisine ulaşmalısın galiba.

Bizzat Netspeed'e ulaşıp iptal etmek istediğini belirtmeni söylüyor, Netspeed müşteri temsilcisi açıldı mı bilmiyorum ama oranın müşteri temsilcisine ulaşmalısın galiba.

Ne yazık ki öyle olacak sanırım, Netspeed müşteri hizmetlerine en son ulaşamıyordum en yakın zaman da tekrar arayıp soracağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı