Netspeed'e geçilir mi? Netspeed internet servis sağlayıcısı incelemesi

Hocam daha önce TurkNet kullanmadım. Ancak yazımdada belirtiğim gibi, 120 Mbps üstü hız alabilirseniz TurkNet uygun fiyatlı oluyor. Ve hiçbir ISS tüm kullanıcılara aynı hizmeti veremez. Mesela siz Millenicom'dan memnun kalmışsınız beni internetten soğutan bir ISS Millenicom o kadar berabat bir müşteri hizmetleri var ki anlatamam. Sanki Kahvehane'de birine bir şey anlatıyormuşsun muammelesi görüyorsunuz. Ayrıca iptal ettirmek istersenizde bir sürü tantana. Bu noktada sizin şansınız devreye giriyor.

Şu an Turknette de 100mbit paket var maksimum gigafiber hariç. Diğer firmalar yavaş yavaş 200 ve üstü paket koymaya başladılar. Şu an 100 mbit üzerinden bakarsak TT harici en pahalı Turknet gibi
Millenicom,Comnet,Netspeed hepsi 100 mbit paketlerde 140 TL nin altında.
Dediğin gibi şu an memnunum. Hukuk devletinde yaşıyoruz. Tüketici olarak ne hakkım varsa er yada geç aldım,alırım. Hiçbir zaman avukatıma vermekten çekinmem, çünkü vekalet parasını bile ödettiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…