New/old karşılaştırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

KenshiPochita

Hectopat
Katılım
15 Temmuz 2020
Mesajlar
2.028
Makaleler
4
Çözümler
2
Yer
Hawkins
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
#1 Hero
Arkadaşlar lütfen dalga geçecek, hahaha atacaklar okumasın. Ben bu konuda ciddi konuşacağım ne zaman konusu açılsa rahatsız oluyorum. Sevdiğim bir kitlenin Discord sunucularında 6 aylık bir bireyim. New olarak geçiyor biz kitlede anlayacağınız üzere. Şu "oldlar anladı", "oldlar kral" lafları yüzünden sevdiğim insanlara bile tilt oluyorum. Buna karşı ne yapmam lazım? Zamanında ben sunucuya girmediğim için üzülüyorum. Zamanında keşke girseydim ve bu insanlarla tanışsaydım diyorum. Kısa zamanda pek çok arkadaş edindim ve bir kız arkadaşım bile var fakat yani şu old olayı beni kanser ediyor.

Sunucuda New'ler sevilmiyor nedeni ise genelde sunucudaki New'lerin çoğu yaş ortalaması 9 civarı olan insanlar ve davranışları garip. Ben New olmama rağmen çoğu New'in atası gibi bir şeyim yani en olgunları benim galiba mewlerden. Bu beni gerçekten üzüyor ne yapmalıyım? Ne zaman bir konu açılsa bazen birisi benim anlamayacağım bir söz yazıyor ve oldlar anladı yazdığı zaman tilt oluyorum. Keşke zamanı geri döndürsemde zamanında bu insanlarla daha erkenden arkadaşlık kursaydım diyorum.

Sunucuda ağustos ayından önce var olanların özel olarak aldığı bir rol var ve bu rol bende olmadığı zaman üzülüyorum yani 😳 aşırı saçma gelebilir ama hahaha atacak arkadaşlara söylüyorum ki, herkesin farklı düşünceleri ve durumları olabilir. Buraya kadar okuyan herkese teşekkürler.


Edit : Psikolojim ufak bozuk.
 
Son düzenleme:
Yani birisi "Oldlar anladı". yazdığında, siz "Tüh ya. Keşke yetişebilseydim be ben de anlasaydım." diyip kendinize mi kızıyorsunuz?
 
Seni takmayan ve açıklama gereği bile duymayan insanlar için neden bu kadar uğraş?
bir kız arkadaşım bile var
Şu sanaldan aşk son günlerde oldukça arttı ama sanaldan aşk falan yaşanmaz.
New'lerin çoğu yaş ortalaması 9
Siz kaç yaşındasınız?
Keşke ifade atma yasağım olmasaydı, ne hahaha atardım ama...
Buna karşı yapılabilecek bir şey yok, eğer yaptıkları şeyleri anlamıyorsanız sorun nedir bu diye. Böyle böyle, siz de anlarsınız artık. Anladığınız için de ''new'' muamelesi görmezsiniz.
Sizin yerinize atalım :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Beğeni kasmak ilgi çekmek amacıyla atılan Instagram postları oldlar beğendi bile.
 
Hayır newlere kızgınlık var bende sevmiyorum ve beni insanlar böyle görüyor yüksek ihtimalle.
Orada insanları "new" "old" diye ayırıp, ona göre muamele yapıyorlarsa tavsiyemdir;
1623435167875.png
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı