Ben alıp kenara koydum. İleride gelişeceğini düşünüyorum. Diğer MMO oyunların insanları yoran kısımlarını çıkartıp pratik bir oynanış sunmuşlar. Herkese yönelik bir oyun olmuş. Sadece 3 skill koymaları bana çok az geldi. En azından 5 skill olabilirdi.
Oyuna kesinlikle pet eklenmesi gerekiyor. Harita büyük ve yorucu. Amazon haritanın küçük olduğunu düşünüyormuş ve o yüzden şimdilik koymamışlar. Ama harita bayağı büyük.
Savaş sistemi gayet güzel. 50 vs 50 kale alma savaşları hoş olmuş. Diğer oyunlarda olmayan bir sistem. Bir taraf savunuyor, diğer taraf alıyor. Oyunda vergi sistemi var. Klanlar bu kaleleri ve toprakları ele geçirerek faction durumunuza göre vergi kesiyorlar

Genellikle bu vergiler craftlar üzerine oluyor.
Oyunun en güzel taraflarından birisi class sisteminin olmaması. İstediğiniz şekilde, istediğiniz silahlarla oynuyorsunuz. En kötü özellik ise maalesef silahlar aynı. Tek silah tipleri var. Basit olsun diye yapmışlar fakat bana çok kötü geldi o durum. Örnek olarak Avedon yerine Raptor kullanamamak mesela. Sadece Avedon var. Hoşlanmadığım bir durum.
Oyunda pazar sistemi olmasına rağmen item çeşidinin hiç olmamasını garipsedim. Tek craft materyalleri iş yapacak herhalde. Her MMO oyunu gibi yüzlerce silah alternatifi olması gerekirdi. Ancak o zaman pazar sisteminin tadı çıkardı.
Sonuç olarak merakla bekliyorum. Closed Beta'da 20 seviyeye kadar oynadım. İzlenimlerim olumluydu. Zamanla çok daha iyi bir oyun olacağı düşüncesindeyim. Ama ben de 31 yaşında olarak artık Knight gibi bir oyuna hayatımın ne kadarını gömebilirim bilmiyorum

Çünkü bayağı grind gerektiren bir oyun.