New World hakkında ne düşünüyorsunuz?

31 yaşında ve zamanında yıllarını Knight Online'a vermiş biri olarak heyecanlandım. Bu "New world" oyunu da MMORPG modunda bir oyun değil mi? Tam da PUBG'den sıkılmışken beni heyecanlandırdı gerçekten. Başlamayı düşünen var mı? Hayatım Online oyunlarla geçti, gerçek insanlarla mücadeleyi her zaman sevdim. Benim gibi düşünen ve zamanında KO veya Metin2 gibi oyunları oynamış olanlar için yepyeni bir Online oyun. Yapımcısı Amazon. Pay to Win olmazsa oynanır diyorum. Siz ne dersiniz?

Şu an oyunu oynuyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum özellikle M.2 KO gibi oyunları oynayıp zevk almış insanlar + WoW tecrübesi olanlar bu oyunu sevmememk için hiçbir nedeni yok. Kapalı beta olasmı sebebi ile bazı sorunlar mevcut ama 31 Ağustos ile çoğu sorun kalkacaktır. Sonuçta arkasında büyük bir dev var oyunun.

Hocam öyledir de onda ATI alan Üsküdar'ı geçti sanki, gelişen gelişti. Yanlış mıyım? Bir de oyuncu sayısı azalmıştır yıldan yıla, mümkün olduğunca popüler bir oyun olmalı yeni başlanacak bir oyun.

Çok gelişen olduğu için yeni oyunculara daha çok yardım eden oluyor geçenlerde bir oyuncu 2K Gold istedi 10k Gold verdim sorun olmuyor.
Yeni başlayanların üstü düşük olduğu için çıkan itemları isteyince size veriyorlar.

Ben alıp kenara koydum. İleride gelişeceğini düşünüyorum. Diğer MMO oyunların insanları yoran kısımlarını çıkartıp pratik bir oynanış sunmuşlar. Herkese yönelik bir oyun olmuş. Sadece 3 skill koymaları bana çok az geldi. En azından 5 skill olabilirdi.

Oyuna kesinlikle pet eklenmesi gerekiyor. Harita büyük ve yorucu. Amazon haritanın küçük olduğunu düşünüyormuş ve o yüzden şimdilik koymamışlar. Ama harita bayağı büyük.

Savaş sistemi gayet güzel. 50 vs 50 kale alma savaşları hoş olmuş. Diğer oyunlarda olmayan bir sistem. Bir taraf savunuyor, diğer taraf alıyor. Oyunda vergi sistemi var. Klanlar bu kaleleri ve toprakları ele geçirerek faction durumunuza göre vergi kesiyorlar :) Genellikle bu vergiler craftlar üzerine oluyor.

Oyunun en güzel taraflarından birisi class sisteminin olmaması. İstediğiniz şekilde, istediğiniz silahlarla oynuyorsunuz. En kötü özellik ise maalesef silahlar aynı. Tek silah tipleri var. Basit olsun diye yapmışlar fakat bana çok kötü geldi o durum. Örnek olarak Avedon yerine Raptor kullanamamak mesela. Sadece Avedon var. Hoşlanmadığım bir durum.

Oyunda pazar sistemi olmasına rağmen item çeşidinin hiç olmamasını garipsedim. Tek craft materyalleri iş yapacak herhalde. Her MMO oyunu gibi yüzlerce silah alternatifi olması gerekirdi. Ancak o zaman pazar sisteminin tadı çıkardı.

Sonuç olarak merakla bekliyorum. Closed Beta'da 20 seviyeye kadar oynadım. İzlenimlerim olumluydu. Zamanla çok daha iyi bir oyun olacağı düşüncesindeyim. Ama ben de 31 yaşında olarak artık Knight gibi bir oyuna hayatımın ne kadarını gömebilirim bilmiyorum :) Çünkü bayağı grind gerektiren bir oyun.

Hocam öyledir de onda ATI alan üsküdar'ı geçti sanki, gelişen gelişti. Yanlış mıyım? Bir de oyuncu sayısı azalmıştır yıldan yıla, mümkün olduğunca popüler bir oyun olmalı yeni başlanacak bir oyun.

Başlamak için hala geç değil ve oyuncu sayısı azalmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı