Newegg.com Güvenilir Bir Alışveriş Sitesi mi?

• Konuyu başlatan TMS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 76
  • Görüntüleme 13.177
Saçma sapan bir sistem değil. İlk alışverişlerde oluyor, kartınızı denetlemek için. Kredi kartınızın sitesinden ekstre PDF’sini indirip göndereceksiniz, bu kadar.
Gönderdim. 50 $ olan 750w G3 modelini iptal edip tekrar almamı istediler. Yeni fiyatını da 90$ yapmışlardı. Mağdur olan yine biz.
@TMS
Fransa'da olduğunu nasıl öğrendiniz? Benim kargo FedEx ile geliyor. En son bu durum var: Shipment information sent to FedEx.
Sizinki daha Amerika’dan çıkmamış. Benimki de FedEx ile geliyor. Order History kısmında aşamalar görünüyor

@Silinen üye
Yıl olmuş 2018 Mastercard SecureCode gibi bir teknoloji varken benden fax ile ekstre istiyorsa o sistem saçmadır. Ayrıca ekstre yollamama rağmen hala daha bilgi istemektedir. Bir müşteri ilk alışverişinde bu kadar uğraştırılmaz.
Yurtdışında 3D Secure geçerli olmayınca bunların anlamı olmuyor :) Ayrıca evet fax istiyor ama dijital olarak PDF’de gönderebiliyorsunuz. Ekstreden kasıt bu dediğim PDF dosyası. İçinde istenen her şey var. Amazon biraz detaylandırmış orada.

@Silinen üye Newegg'den alışverişi 3D Secure ile yaptım ve çok rahattı. Tek yapmam gereken kodu girmek oldu. Amazon ise hesabıma bastı kilidi. Ayrıca destek hatlarına da hesaba girmeden ulaşamıyorsunuz. Hem hesabı kitle hem destek için hesaba giriş şartı koy. Amazon çok eksiği var ama geridönüşleri diğer firmalara göre bir tık önde.

@Silinen üye Newegg'den alışverişi 3D Secure ile yaptım ve çok rahattı. Tek yapmam gereken kodu girmek oldu. Amazon ise hesabıma bastı kilidi. Ayrıca destek hatlarına da hesaba girmeden ulaşamıyorsunuz. Hem hesabı kitle hem destek için hesaba giriş şartı koy. Amazon çok eksiği var ama geridönüşleri diğer firmalara göre bir tık önde.
Ben yaptığım alışverişte Amazon’dan çok memnun kaldım. Biraz da şans meselesi :) Bir şey alacak olsam yine Amazon’dan alırım.

Yurtdışında 3D Secure geçerli olmayınca bunların anlamı olmuyor :) Ayrıca evet fax istiyor ama dijital olarak PDF’de gönderebiliyorsunuz. Ekstreden kasıt bu dediğim PDF dosyası. İçinde istenen her şey var. Amazon biraz detaylandırmış orada.
PDF olarak nasıl gönderiyoruz ben sorduğumda sadece faks olarak gönderebilirsiniz deyince yazıcı filan olmayınca mecbur vazgeçmiştim. Sorduğumda sadece faks dediler.

@TMS Bu kargo ne zaman çıkacak? İptal etmeyi düşünüyorum 1 hafta geçti ve hala Amerika'da ise ne anladım ben o işten.
Hocam express seçeceneğini seçmiş miydiniz ? Ben 25’nde aldım 28’snde Amerika’dan çıktı 29’ndan beri Fransa’da. Not olarak bizim kontrolümüz dışında gecikme yazıyor. Yalnız ben newegg in chat’ini baya meşgul ettim sizde sorun neden bu kadar gecikti diye

PDF olarak nasıl gönderiyoruz ben sorduğumda sadece faks olarak gönderebilirsiniz deyince yazıcı filan olmayınca mecbur vazgeçmiştim. Sorduğumda sadece faks dediler.
Banka sitesine giriyorsunuz oradan ekstre kısmına tıklıyorsunuz. Sayfanın alt taraflarında PDF şeklinde indirmek için bir buton var, ona basıp indiriyorsunuz.
Not : Anlattıklarım Garanti Kart içindir. Diğer kartlar hakkında net bilgim yok. Ben sorunumu bu şekilde çözdüm :)

Banka sitesine giriyorsunuz oradan ekstre kısmına tıklıyorsunuz. Sayfanın alt taraflarında PDF şeklinde indirmek için bir buton var, ona basıp indiriyorsunuz.
Not : Anlattıklarım Garanti Kart içindir. Diğer kartlar hakkında net bilgim yok. Ben sorunumu bu şekilde çözdüm :)
Sorun şu amazon bana PDF olarak almadıklarını söylemişti sadece faks gönderimini kabul ettiğini söylemişti. Bildiğimiz amazon' a mail olarak PDF mi gönderiyoruz?
Çünkü sorduğumda sadece Amerika' ya ait faks göndermekten başka çarem olmadığını söylemişti mecbur siparişi iptal etmiştim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı