Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
@chaturanga Cihazın özelliklerinde ekran yansıtma yazmıyor, bu cihazda ekran yansıtma var mı acaba?

Özelliklerinde yazıyor. Cihaz bende yok şu anda ama yukarıdaki linke göre var.

@Deus5150 ve @chaturanga birşey daha soracağım size elimdeki donanım malum yukarıdaki linkte verdiğim ürünleri kullanacağım. evimde 5Ghz destekleyen Vdsl modem mevcut bu sene değiştirdim, yani hem 2.4 GHz hem de 5Ghz e bağlanabiliyorum ben mesela wifi ile 5 GHz wifi ile bağlansam bu TV' de kasma ve ya donma gibi sorun olur mu sizce, yoksa ethernet kablosu mu çekmeliyim TV' ye hangisi daha mantıklı? ben mesela hiç uğraşmak istemiyorum wifi ile direkt 5 GHz internete bağlanmak istesem çok sorun yaşar mıyım sizce wifi' de cevaplarsanız sevinirim.

@Deus5150 ve @chaturanga birşey daha soracağım size elimdeki donanım malum yukarıdaki linkte verdiğim ürünleri kullanacağım. evimde 5Ghz destekleyen Vdsl modem mevcut bu sene değiştirdim, yani hem 2.4 GHz hem de 5Ghz e bağlanabiliyorum ben mesela wifi ile 5 GHz wifi ile bağlansam bu TV' de kasma ve ya donma gibi sorun olur mu sizce, yoksa ethernet kablosu mu çekmeliyim TV' ye hangisi daha mantıklı? ben mesela hiç uğraşmak istemiyorum wifi ile direkt 5 GHz internete bağlanmak istesem çok sorun yaşar mıyım sizce wifi' de cevaplarsanız sevinirim.

Modemle TV aynı odadaysa 5Ghz yeterli olur ama kablolu bir tık daha iyi olur elbette.

Modemle TV aynı odadaysa 5Ghz yeterli olur ama kablolu bir tık daha iyi olur elbette.
Cihazım bugün geldi, denedim ve birkaç uygulama kurdum iyi şuan 5Ghz kablosuz net idare ediyor beni şuan zaten modem koridor tarafında çok uzakta değil idare ederim 2-3 yıl bununla yeter bana. Tek sorun cihaz 16 GB denilmişti kurulumdan sonra toplam cihaz depolaması 9,6 GB olarak gözüküyor, ayrıca kullanılabilir olarak ta 8,3 GB gösteriyor bu arada 7 tane uygulama yüklü play store' dan acaba geri kalan depolamayı sistem mi işgal ediyor? bu değerler normal mi sence resmini altta veriyorum yanıtlarsan sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20240814_182005.jpg
    IMG_20240814_182005.jpg
    125,6 KB · Görüntüleme: 115
Cihazım bugün geldi, denedim ve birkaç uygulama kurdum iyi şuan 5Ghz kablosuz net idare ediyor beni şuan zaten modem koridor tarafında çok uzakta değil idare ederim 2-3 yıl bununla yeter bana. Tek sorun cihaz 16 GB denilmişti kurulumdan sonra toplam cihaz depolaması 9,6 GB olarak gözüküyor, ayrıca kullanılabilir olarak ta 8,3 GB gösteriyor bu arada 7 tane uygulama yüklü play store' dan acaba geri kalan depolamayı sistem mi işgal ediyor? bu değerler normal mi sence resmini altta veriyorum yanıtlarsan sevinirim.

Hocam evet ondandır. Kaldırılabilen uygulamalar varsa kullanmadığınız onları kaldırın başka da yapacak bir şey yok dahili hafıza için. USB den flash takabilirsiniz ama ona yeni uygulamalar kurulabiliyor mu veya ne kadar randımanlı olur bilmiyorum.

Hocam evet ondandır. Kaldırılabilen uygulamalar varsa kullanmadığınız onları kaldırın başka da yapacak bir şey yok dahili hafıza için. USB den flash takabilirsiniz ama ona yeni uygulamalar kurulabiliyor mu veya ne kadar randımanlı olur bilmiyorum.
Depolama çözümünü böyle bir videoda buldum deneyeceğim.
Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam almayı düşünüyorum deneyimlerini paylaşır mısın şuanda alınır mı sence

Hocam almayı düşünüyorum deneyimlerini paylaşır mısın şuanda alınır mı sence
Yıl sonu gelmeden kap bence sonra zam gelir pişman olursun, ben kullanıyorum ve çok bi sorun yaşamadım, kullanan insanlar da sorun yaşamadıklarını belirtti yalnız cihaz Android 11' de kaldı ve bu cihaza android güncellemesi gelmeyecek, güncelleme ve depolama için çok meraklıysan bu konuda alternatif olarak Dreamstar Nova' yı öneririm şuan cihaz android 12 + güncelleme alabilir ayrıca 32 GB depolaması var sen karar ver.

Yıl sonu gelmeden kap bence sonra zam gelir pişman olursun, ben kullanıyorum ve çok bi sorun yaşamadım, kullanan insanlar da sorun yaşamadıklarını belirtti yalnız cihaz Android 11' de kaldı ve bu cihaza android güncellemesi gelmeyecek, güncelleme ve depolama için çok meraklıysan bu konuda alternatif olarak dremstar nova' yı öneririm şuan cihaz android 12 + güncelleme alabilir ayrıca 32 GB depolaması var sen karar ver.
next şuan amazonda 1399 tl dreamstar 2000 tl aradaki fark değermi dreamstarı almaya

next şuan amazonda 1399 tl dreamstar 2000 tl aradaki fark değermi dreamstarı almaya
Dreamstar' ın tek artısı cihaz depolama alanının yüksek olması ve 3 adet usb girişinin olması, ancak cihaz (Dreamstar) maksimum 30 FPS veriyor bu konuda NextStart 60 fps' e kadar veriyor yani NextStart daha önde diyebilirim. ayrıca NextStart' a istersen internetten USB hub (USB çoğaltıcı) satın alarak daha fazla USB girişi olmasını sağlayabilirsin alternatif çözüm olarak' da birden fazla USB bağlayabilirsin hatta ek olarak bağladığın usb' yi de depolama alanı olarak ayarlardan kurabilirsin üstteki yorumda paylaştım o videoyu youtube' da videosu var yani her halükarda NextStart daha kârlı görünüyor derim tabi güncellemeyi kafana takamazsan gerçi şuanki sürümü bile bir 4 yıl götürür seni derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı