Neye Göre Moderatör Seçiliyor ?

• Konuyu başlatan Mertcan Başel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2.035
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
M

Mertcan Başel

Ziyaretçi
Yetkili kişiler sorum size. Neye göre Moderatör olunuyor ? Benimde nerdeyse bu sitede 1 yılımı dolduracağım. Benden sonra gelen arkadaşlar bile oldu. Onlar hakkında kötü bir şey demiyorum. Hepsi arkadaşım. İnceleme ise inceleme, sistem toplama videosu ise video. Hepsi var. Bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

"Benim de nerdeyse bu sitede 1 yılımı dolduracağım." öncelikle böyle devrik cümleler kurmuyorlar. :D Vakti zamanı gelince birisi alınacaksa, alınacak kişiyle iletişime geçilir.

63 cezayla rekorlar kitabına girmeye hak kazandınız. Tebrik ederiz efendim.

En çok benim mi cezam var ? Foruma girdiğimde yazım hatam varsa da nerdeyse hiç ceza verilmedi. Foruma üye olalı 1-2 ay geçtikten sonra cezalar yağdı :D. Bu nasıl oluyor ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu attığınız bu mesajı bile moderatör düzenlemiş. Hala nasıl oluyor diye mi soruyorsunuz? :D Benim 12 cezam varmış mesela. 23 Mart 2013'ten beri üyeyim. Ortalamama ayda 1 ceza bile düşmüyor. :D

Şaka bir yana:
Moderatörlük çok fiyakalı iş ama. Recep Baltaş sigorta yapıyor bütün moderatörlere... Sonra ay sonralarında donut ısmarlıyor yönetim. 3 ayda bir takım elbise giyip Taksim'de toplantı yapıyorlar falan. Baya şekil iş. Ben başvurun derim.

Yahu attığınız bu mesajı bile moderatör düzenlemiş. Hala nasıl oluyor diye mi soruyorsunuz? :D Benim 12 cezam varmış mesela. 23 Mart 2013'ten beri üyeyim. Ortalamama ayda 1 ceza bile düşmüyor. :D

Şaka bir yana:
Moderatörlük çok fiyakalı iş ama. Recep Baltaş sigorta yapıyor bütün moderatörlere... Sonra ay sonralarında donut ısmarlıyor yönetim. 3 ayda bir takım elbise giyip Taksim'de toplantı yapıyorlar falan. Baya şekil iş. Ben başvurun derim.
Sigorta falan deyip benle dalga geçeceğine sen kendine çeki düzen ver. Terbiye al. Öyle yorum at.

Yine bir "yönetimle ilgili soru soranı aşağılama" konusuna hoş geldiniz. Düzgünce soru sormuş birine öyle cevaplar verip şaka yapmış olmuyorsunuz.

Düzgün cevap verince "Erdem Alsırt" gibi oluyor.

Edit: İlk mesajımda doğru bir cevap vermiştim.

Ayrıca mizahı terbiyesizlik olarak anlayan bir zihniyet benim terbiyemi sorgulayamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı