NFS Most Wanted'da BMW nereden geliyor?

Bence asıl soru Darius'un neden prototip bir Le Mans aracı kullandığı ve bunu nereden bulduğu.
Ayrıca M3 GTR'ın renkleri ve kaplaması Darius'un Supra'sının stilini andırmıyor mu?

1649541969230.png
1649541988500.png

Ayrıca hatırlarsanız Darius'un aracı oyunun açık ara en kral aracı. Aynı şekilde Mia'da Razor ve diğerlerine karşı "Sizin aracınız şansı yok" diyor. Yani aracımız kral bir araç.
İkisi de Alman, prototip Le Mans aracı.

Acaba M3 bize Darius'un bir hediyesi mi?

Ya da hepsi açık ara en iyi yarışçının Darius'un ayağına gelmesi için miydi?
Bence asıl soru Darius'un neden prototip bir Le Mans aracı kullandığı ve bunu nereden bulduğu.
Ayrıca M3 GTR'ın renkleri ve kaplaması Darius'un Supra'sının stilini andırmıyor mu?

1649541969230.png
1649541988500.png

Ayrıca hatırlarsanız Darius'un aracı oyunun açık ara en kral aracı. Aynı şekilde Mia'da Razor ve diğerlerine karşı "Sizin aracınız şansı yok" diyor. Yani aracımız kral bir araç.

Underground serisiyle MW-Carbon hikayesi bence ayrı çünkü Hikaye'ye göre ug serisinde karakterin aracı mavi renk üstüne sarı çizgili bir Skyline olarak geçiyor. Palmont'tan kaçtıktan sonra Darius'un Supra'sını satmış veya o araçla para kazanıp BMW'yi almış olabilir. Brian karakterinin HÖ1 ve 2'nin arasında yaşadığına benzer bir durum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu da şöyle bırakmış olayım. 😀

Karakterin değil. Edide'nin Skyline'ı o.
NFS Carbon Most Wanted'in hemen bittiği yerden başlıyor ama siz Palmont'dan yani Nfs Carbon evreninden kaçtıktan sonra Darius'un Supra'sını satıp almıştır diyorsunuz, karıştırdınız herhalde :D Bu arada hikayesi ayrı da olsa Most Wanted'de bir ara Cingular servisinden aldığımız mesajda sanırsam Mia bize Bayview'deki (Underground 2 haritasindaki yer) yarışlara benzemez buradakiler çok daha zorlu olacak senin için falan diyordu.
NFS Carbon İntro'sunda Supra ile NFS Underground'a kaçıyoruz. Sonra Most Wanted'a dönüp oradan da NFS Carbon'a dönüyoruz. O yüzden NFS Carbon'da herkes bize düşman. Herkes bizim İntro'daki yaışta hile yaptığımızı düşünüyor.

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 1354868Eki Görüntüle 1354869

NFS Carbon İntro'sunda Supra ile NFS Underground'a kaçıyoruz. Sonra Most Wanted'a dönüp oradan da NFS Carbon'a dönüyoruz. O yüzden NFS Carbon'da herkes bize düşman. Herkes bizim İntro'daki yaışta hile yaptığımızı düşünüyor.
Halbuki Carbon'u bile 2 kere bitirmişimdir sahneleride atlamam ama bu paradoksu farketmemişim. Vay arkadaş :D Oyunun ilk introsu mu yoksa son introsu mu dediğin şekildeydi. Sanki hatırlıyorum evet Underground'a benzer arabalar falan çıkıyodu sanki bi introda.

O zaman nasıl oyunun başında M3 GTR ile Cross'dan kaçıyoruz? Most Wanted'den hemen sonraki köprüden geçtikten sonra Cross'da köprüyü atlatıp bizi takip ederek hikaye devam etmiyor mu. O zaman Carbon'un başı oyunun sonu mu oluyor? Neden M3 GTR E46'nız kullanılamaz halde araç alın diye başlıyor oyun o zaman? Yok hala anlamadım ben bu işi.

Neyse şimdi tekrar okuyunca anladım, gece aklı işte 😁
Sen Carbon'da intro kısmına dikkat etmedin sanırım, hikaye asıl Carbon ile başlıyor. Başta 3 ekibinde lideriyle yapılan bir yarış var Darius kendi Supra'sını karaktere veriyor yarışın sonuna doğru polisler geliyorlar ve diğerleri yakalanıyor, karakterde kaçıyor. Yendiğimiz ekiplerden ekibimize katılan karakterlerle birlikte olay aydınlanıyor, aslında Darius'un karakterin Palmont'tan gitmesi için yaptığı ortaya çıkıyor. Carbon'da da neredeyse tüm oyun boyunca kendimizi aklamaya çalışıyoruz gibi bir şey oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda tam olarak bağlamış ama hikaye tam olarak Underground serisiyle bağlantılıysa o arada kopukluk var gibi ve bence Underground kısmı biraz daha farklı o hikayeden.

Zaten önceden yazılan bir oyun olduğu ve teknoloji daha 2005+ devri kadar gelişmediği için hikayeye o kadar önem vermemiş ve ileriye dönük olarak düşünmemiş olabilirler hikayeyi, kopukluk varsa ondan olabilir.

Son düzenleme:
images (1).jpeg

Oyuncunun Skyline'ı bu, hatta Ug2'nin başında kazayı falan anlatırken gözüküyor (attığım videoda var) UG1'dede quick race kısmındaki tutorial videolarında bu araç var.

@Specialagent58 hikaye olarak Carbon başlangıç, MW devam ve Carbon bitiş şeklinde. Underground seriside dediğin gibi ileriye dönük düşünülmemiş çünkü eksiklikler olsada birbirini tam anlamda MW ve Carbon tamamlıyor. Eksiklik olarak mesela Mia ile tam olarak nasıl tanıştık, Cross sadece araba yarış arabası diye mi bize taktı veya kaçarken polis olan Cross alt tarafı bir kaç saat sonra kanyonda bizi ikramiye avcısı olarak yakalıyor her ne kadar zaten aranıyor olsakta gibi gibi uzatılabilir.

Ayrıca Carbonun başında kanyonda biraz daha kaçtıktan sonra araç bir kamyona takılıyor ve sonra Cross yakalıyor. Bana çok saçma gelmişti açıkçası sen o kadar uzun süre arabayı almaya uğraş sonra basit birşeyle araba hurda olsun🙂.

Eki Görüntüle 1354907
Oyuncunun Skyline'ı bu, hatta Ug2'nin başında kazayı falan anlatırken gözüküyor (attığım videoda var) UG1'dede quick race kısmındaki tutorial videolarında bu araç var.

@Specialagent58 hikaye olarak Carbon başlangıç, MW devam ve Carbon bitiş şeklinde. Underground seriside dediğin gibi ileriye dönük düşünülmemiş çünkü eksiklikler olsada birbirini tam anlamda MW ve Carbon tamamlıyor. Eksiklik olarak mesela Mia ile tam olarak nasıl tanıştık, Cross sadece araba yarış arabası diye mi bize taktı veya kaçarken polis olan Cross alt tarafı bir kaç saat sonra kanyonda bizi ikramiye avcısı olarak yakalıyor her ne kadar zaten aranıyor olsakta gibi gibi uzatılabilir.

Ayrıca Carbonun başında kanyonda biraz daha kaçtıktan sonra araç bir kamyona takılıyor ve sonra Cross yakalıyor. Bana çok saçma gelmişti açıkçası sen o kadar uzun süre arabayı almaya uğraş sonra basit birşeyle araba hurda olsun🙂.
Çünkü yanlış yola girdi. Bildiğin üzere MW'ın sonundaki köprü yıkık dökük. Sebebi de tadilat olması.

Çünkü yanlış yola girdi. Bildiğin üzere MW'ın sonundaki köprü yıkık dökük. Sebebi de tadilat olması.
Mia'da tüm polisler tüm güvenli evlerini tuttu eski köprüye git diyor ne alakaysa köprü açılıyor oyunun sonunda biride demiyor ki o zaman ilerisinde Canyon kısmında niye tadilat bitmemiş ne tadilatmış :))

Mia'da tüm polisler tüm güvenli evlerini tuttu eski köprüye git diyor ne alakaysa köprü açılıyor oyunun sonunda biride demiyor ki o zaman ilerisinde Canyon kısmında niye tadilat bitmemiş ne tadilatmış :))
köprü açık değil. Yarışçı bir denyo atlıyor. :D

Ben de U1, U2 ile MW, Carbon bağdaştıramıyorum maalesef. Ancak olabilir tabii. MW ve Carbon gözünden bakarsak, Carbon'daki BMW tam hayal kırıklığı çünkü MW'de 360'ları gören hızı Carbon da bi anda 250'ye zor dayanıyor, bir downgrade söz konusu. Ayrıca Carbon'da hile ile BMW'yi satın alabiliyorsunuz, modifye edip Darius'u çok rahat yenebilirsiniz. Benim her zaman düşündüğüm nokta neden BMW'i tamir ettirmiyoruz da gidip 10 tane araca yatırım yapıyoruz. Ya sen kısa zaman önce Razor'dan bu arabayı almak için neler çektin, almasaydın bari Razor kıymetini biliyordu aracın.

köprü açık değil. Yarışçı bir denyo atlıyor. :D
Yok en başını diyorum en başında traktörler var ya oyunun sonuna kadar. Ama o da doğru gerçi :)
Ben de U1, U2 ile MW, Carbon bağdaştıramıyorum maalesef. Ancak olabilir tabii. MW ve Carbon gözünden bakarsak, Carbon'daki BMW tam hayal kırıklığı çünkü MW'de 360'ları gören hızı Carbon da bi anda 250'ye zor dayanıyor, bir downgrade söz konusu. Ayrıca Carbon'da hile ile BMW'yi satın alabiliyorsunuz, modifye edip Darius'u çok rahat yenebilirsiniz. Benim her zaman düşündüğüm nokta neden BMW'i tamir ettirmiyoruz da gidip 10 tane araca yatırım yapıyoruz. Ya sen kısa zaman önce Razor'dan bu arabayı almak için neler çektin, almasaydın bari Razor kıymetini biliyordu aracın.
Bir de bu oyunda çok incelemememe rağmen Youtube'dan izlediğim videolardan anladığım kadarıyla çoğu arabanın 400-450 hatta 500 Km'ye kadar çıkabiliyormuş hızı. Tüm arabaların hızı videosunda gördüm bi hile falan yoksa bilen doğrusunu bilir. Most Wanted'de en fazla 400 basan araba vardı (Murcielago). Bence her NFS oyununda yaptıkları gibi oyunun ana arabasının yanında yani Darius'un aracının rakip tanımamak için BMW'mizin hızını düşürmüş olabilirler ve oyundaki araçların genel hızınında Most Wanted'den çok olması bu olaya psikolojik katkı veriyor olabilir.

Son düzenleme:
Dariıs'da hile yaparsa ¿

Yok en başını diyorum en başında traktörler var ya oyunun sonuna kadar. Ama o da doğru gerçi :)

Bir de bu oyunda çok incelememe rağmen Youtube'dan izlediğim videolardan anladığım kadarıyla çoğu arabanın 400-450 hatta 500 Km'ye kadar çıkabiliyormuş hızı. Tüm arabaların hızı videosunda gördüm bi hile falan yoksa bilen doğrusunu bilir. Most Wanted'de en fazla 400 basan araba vardı (Murcielago). Bence her NFS oyununda yaptıkları gibi oyunun ana arabasının yanında yani Darius'un aracının rakip tanımamak için BMW'mizin hızını düşürmüş olabilirler ve oyundaki araçların genel hızınında Most Wanted'den çok olması bu olaya psikolojik katkı veriyor olabilir.
Bunun bir sebebi de BMW'nin aslında Carbon'da yapımcılar tarafından ikonik olmaması. BMW çok sonradan değeri bilinip, forumlarda çok popüler olması nedeniyle her oyunda ama her oyunda istisnasız yer verdiler, özellikle son oyunlarda "o arabanın sahibi ve kendisi efsaneydi" diye bir kısmı var. Araç orada da 400 küsür basıyor. Fakat Audio LeMans hiç bir zaman bir yerde kullanılmadı. Sanırım yapımcılar burada M3 GTR'ı ikonik olarak görmediler ve Carbon'da Audi arkasına sığınıp gücü downgrade ederek dikkati yeni araca çektiler. Fakat gene de marketten alınamaması çok saçma. Çünkü aracı almak için Blacklist ile az uğraşmıyoruz.
Dariıs'da hile yaparsa ¿
Yapsa gene yapardı, fark eder mi. Adam yenildiğini anlayınca en azından Razor gibi hareketler sergilemeyip, anahtarları verip gitti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı