Nitro 5 i5-10300H ile Valorant performansı düşük

denster

Kilopat
Dostlar, yeni laptop aldım.

Valorant indirdim, düşük ayarlarda 120 FPS falan veriyor. 144 sabitliyorum. En yüksekte her şey, 4X MSAA, 16X filtreleme açıyorum; orada da aynı, 120 falan. Ben bunu nasıl 144 sabit yaparım? Ekran kartı kullanımı düşükte 20-30, yüksekte 30-40. işlemcinin Turbo Boost'unu kapattım, bir antranman girmiştim, Turbo Boost'la işlemci 90-95 dereceye çıkıyordu. Ayarlardan maksimum işlemci kullanımını 99 yaptım, şimdi sabit 60 derece. Düşük ayarlarda işlemciye yük biniyor, yüksekte ekran kartına; onu biliyorum. Acaba darboğaz mı yapıyor anlamadım. Akşama Apex de deneyeceğim, bakalım ona göre güncellerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam. Adamın işlemcisi ısınıyormuş. Bunu söylemeyi biz de biliyoruz hocam. Bir de 1.70 GHz'e sabitlerse 30 FPS alır hocam ne yaptınız?

Dostum bir şey soracağım bir de ekran 144 Hz ayarlardan 144Hz seçtim ama oyunda da geçerli oluyor mu bu 144Hz NVIDIA ayarlarında öyle bir şey yok çözünürlük değiştirme ayarı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı