Nitro 5 vs Legion 5 vs Ideapad Gaming 3

Bütçe
24000-34000

LemonTree68

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
RTX3060 belki de 3070 bir laptop düşünüyorum, RAM ve SSD'i daha sonra yükseltelebilirim sıkıntı değil. Bunlar bulabıldığım laptoplar bunlar arasından öneriniz ne olur? Evet RTX3070'i de ekledim ama veya şu daha iyi olur dediğiniz bir laptop varsa önerilere açığım.

Sırf oyun odaklı düşünüyorsan 4060 tercih edebilirsin.

Ünıversıte ve oyun için bakıyorum, bu asus beni 4-5-6 sene goturur mu? Asus tuf, acer nitro 5 vs bunların giriş sevıyesı olduğunu duymuştum alırsam legion kadar ömrü olurmu

Ünıversıte ve oyun için bakıyorum, bu ASUS beni 4-5-6 sene goturur mu? ASUS TUF, Acer Nitro 5 vs bunların giriş sevıyesı olduğunu duymuştum alırsam Legion kadar ömrü olur mu?

Götürür, Legion daha kaliteli bir cihaz elbette ama ömrüne fazla etki etmez.

Götürür, Legion daha kaliteli bir cihaz elbette ama ömrüne fazla etki etmez.
forumlara bıraz baktımda herkez bu asus tufu falan önermiş F/P dıye heral pekı bu usttekılerden bırını secme durumum olursa hangısını secmeliyim? maksat elimde seçenek konusunda çeşit olsun, ayrıca sizce Rtx4050-4060 Lenovo legionlar hangi fiyat aralıgında olur başka 4060lı modellerı beklemelı mıyım?

Forumlara bıraz baktımda herkes bu ASUS TUF'u falan önermiş F/P diye heral pekı bu usttekılerden bırını secme durumum olursa hangısını secmeliyim? Maksat elimde seçenek konusunda çeşit olsun, ayrıca sizce RTX4050-4060 Lenovo Legion'lar hangi fiyat aralıgında olur başka 4060'lı modellerı beklemelı mıyım?

İlla yukaridakilerden seçecekseniz 3070 Legion tercih edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı