Nitro 5 vs ROG STRIX G15

Daha mantıklı cevabi vereyim, konu sahibi yanlış yazmış ama STRIX 140W, Nitro'daki Max Q 3070'e neredeyse denk bir performansi var GPU performansi olarak. Ekstra olarak STRIX'in MUX, DDR5 kalite ve panel kalitesi gibi artıları var bu sebeple daha mantıklı bir cihaz, onun yanında 6800H elbette daha güçlü fakat aşırı bir farkı yok. Nitro'nun artısı VRAM sadece.

Ekran kartı olarak çok fark yok. Neredeyse hiç fark yok watt değerlerine dikkat etmenizi öneririm. Bazı oyunlarda 3-5 FPS biri diğerine üstün çıkabiliyor.
Hocam neden farklı watt değerlerinde üretiyorlar şu laptop ekran kartlarını? 95W 3060'da var 130W da var. Kendiminki kaç watt nasıl öğrenirim?

Hocam neden farklı watt değerlerinde üretiyorlar şu laptop ekran kartlarını? 95W 3060'da var 130W da var. Kendiminki kaç watt nasıl öğrenirim?

NVIDIA Denetim Masası'na girip sol alttan sistem bilgilerine gelip aşağıya in, orada görebilirsin. Soğutmaya göre konuluyor genelde ekran kartı.

Strix daha önemli, ekran ekran kartı kadar önemli bir parça. Benim laptobun ekranı 2k 165hz. 3060 Gene de kurtarıyor dlss cart curt, 3070 ile daha fazla fps alacaksın ama bu fps'in farkını göremedikten sonra bir anlamı yok. 144hz ile 300hz arasında da dağlar kadar fark vardır. 2 kattan fazla bir hertz değeri söz konusu.

@Artoria Pendragon ben göremedim herhalde nerede bu?
1673956437209.png

Pardon CPU-Z'de görebiliyormuşuz karıştırdım.
1673956993719.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı