Normal bir V Fren bisiklete disk fren takılabilir mi?

Makaleler
21
Merhabalar, frenler benim için çok önemli fakat alırken V Fren almıştım, yani zaman geçtikçe artık gevşemeye başlıyor, anahtarla söküp geri sıkıyorum. Sanırım disk fren daha iyi. Sizce takılır mı?

Bisiklet iyi değil ise bence boşa para harcamayın. Hem uyumlu olma ihtimali de düşük. Onun dışında artı sağlar tabii ki. V frenden sonra hidrolik diske geçince çok fark yarattı bana.
Şimdi şöyle ki, belki yer şehirde vardır ama bilemiyorum, ben bisikletle hızlı giden bir insanım, sonuçta hızlı gitmek istemezsem yürürüm, ama bisiklet yolu yok, karşıma bir anda bir çocuk atlıyor annesi tutmuyor suç bana kalıyor çarparsam, daha hiç çarpmadım ama o korku beni bitiriyor. Frenlere asılıyorum aramda 10 cm kalıyor çocukla, frenlerim sağlam iyi tutuyor ama Disk fren daha iyi gibi.

Dosya Ekleri

• 20200919_113909.jpg
    20200919_113909.jpg
    243,6 KB · Görüntüleme: 2.461
  • 20200919_113838.jpg
    20200919_113838.jpg
    121,2 KB · Görüntüleme: 2.093
Şu şekilde giriş delikleri varsa uyumlu olur tabii bunun yanı sıra göbek uyumlu mu kontrol edilmelidir. Eğer göbek uyumlu değilse 2 çeşit rotor göbekleri vardır biri centerlock diğeri ise 6 vidalı rotor göbek eski göbeklerinizi bunlardan biri ile değiştirmelisiniz.

Dosya Ekleri

• 1-pc-6-delik-160mm-mtb-dağ-bisikleti-hidrolik-disk-fren-rotoru-bisiklet-parçaları-bisiklet-dis...jpg
    1-pc-6-delik-160mm-mtb-dağ-bisikleti-hidrolik-disk-fren-rotoru-bisiklet-parçaları-bisiklet-dis...jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 1.671
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı