Note 3 mü LG G2 mi ?

Dostum bırak bu devirde herkes sayesinde telefonu tanıdığı firmaları kötülemeye başlıyor. Daha 2013'ün Haziran'ında G2 ile beraber adam gibi telefonlar yapmaya başlayan firma 1 yılda ne kadar başarılı olabilir ? Tekrardan söylüyorum Samsung fanı değilim. Her zaman da G2 ile Note 3'ü gerektiği zaman S4'ü bile karşılaştıracağım. S4-G2 kapışmasını her ne kadar G2 alsa da.

S4,den S5,e geçerken S5 ile G3 arasinda kalmistim. S4 henüz elimde iken Vatan bilg. Topkapi ya S5 ve G3,ü test etmek için gittim. Ve az daha G3,ün o güzel kasasina ve tasarima aldanip alacaktim. Inan bana elimde S4 varken bile G3 almaya hiç gerek yoktu. Kaldi ki ben S5 ile karsilastiracaktim. Ve S5 aldim.
S4 ün sensörleri dahi G3 bin basar
Kullandığı cihaza laf soyletmeyen fanboylardan değilim. S4 den S5,e gecen biri olarak Samsung'un eksileri bana göre
1. Tasarimi en kötü telefon. Tüm telefonları gercekten tipsiz. Ama Alpha ve Note 4 ile duzelmeye basladi.
2 S4 S5 Note 3 gibi cihazlarinin yanlarındaki o dayaniksiz parlak kisim çok kötü. Yine dediğim gibi Alpha ve Note 4 gibi devam ederlerse iyi olur.

bunlarin haricinde Android cihazlar içinde (benim fikrim) ayni emsal cihazlar ile karsilastirildigin da öteki cihazdan daha iyi daha one cikan ozellikleri veriyor.

Ben S5 yerine Z2 tercih ederdim o çok daha iyi, 3 kişi tanıdığım S5 kullanıyor hepsi kamera sorunundan yanıyor. Ön kamerasının çok kötü çektiğini ve bazen kameranın açılmadığını söylüyorlar. Doğru mudur ?

Z2,yi de incelemedim değil kardeş. Tasarimi bana göre S5,den güzel. Dahasi Sony, lerin genelde güzel tasarimlari. Z2 almamam icin sebepleri ise arttirilamayan hafizasi
0.1 inc büyük ekran olmasina ragmen Sony, nin terk etmediği büyük kasası
daha düşük işlemci gücü ve daha düşük ppi değeri idi.
ve de şöyle birsey var z2 ve s5 kamerasina baktigimda s5 bana daha güzel geldi. Tabi bu göreceli.
Z2,nin de artıları yok değil
ram vs....
ama ne bileyim S5,i sevdim ben
Sordugun kamera olayi dün aksam ilk defa oldu. Kamera basarisiz hatasi verdi.
onun haricinde bir sorun yasamadim.

Z2,yi de incelemedim değil kardeş. Tasarimi bana göre S5,den güzel. Dahasi Sony, lerin genelde güzel tasarimlari. Z2 almamam icin sebepleri ise arttirilamayan hafizasi
ve de şöyle birsey var z2 ve s5 kamerasina baktigimda s5 bana daha güzel geldi. Tabi bu göreceli.
ram vs....
Hocam Z2 nin hafızası arttırılıyor yalnız. Ama diğer dedijlerinde ppi değeri ve işlemci hızı biraz daha düşük ama dediğin gibi. Tasarım zaten görecelidir. Bunlar genellikle üst segment telefonlar olduğu için genelde insanların beklentilerini karşılıyor. Benim şahsi görüşüm samsung alınacaksa note serisinden alınmalı onlarda ekstra özeniyorlar sanki ve metal çerçeveye geçmeleride bence gerçekten önemli bir adım. :) :like:

Tasarım ve arayüz olarak G2 önde.Ram konusunda note 3 nerdeyse 2 GB ram yiyor ama nerdeyse aynılar .Sadece büyük ekran ve kalem + sı var.Birde G2 daha şık duruyor.

Hocam Z2 nin hafızası arttırılıyor yalnız. Ama diğer dedijlerinde ppi değeri ve işlemci hızı biraz daha düşük ama dediğin gibi. Tasarım zaten görecelidir. Bunlar genellikle üst segment telefonlar olduğu için genelde insanların beklentilerini karşılıyor. Benim şahsi görüşüm samsung alınacaksa note serisinden alınmalı onlarda ekstra özeniyorlar sanki ve metal çerçeveye geçmeleride bence gerçekten önemli bir adım. :) :like:
Z2 arttirilmiyor diye biliyordum sagol ☺

ram vs....
Nazar değdi sanırsam :) Z2'nin hafıza arttırılabiliyor. Tasarım dediğin gibi görecelidir, onu beğenmişsin onu almışsın artık bitti gitti. Bugün arkadaşımın S5'inde GTA 3 oynadım oldukça akıcıydı ancak arka planda çalışan uygulamaları kapatırken oyun çöktü ve oyunun açılması 5 saniye aldı biraz şaşırttı beni o konuda S5.

Nazar değdi sanırsam :) Z2'nin hafıza arttırılabiliyor. Tasarım dediğin gibi görecelidir, onu beğenmişsin onu almışsın artık bitti gitti. Bugün arkadaşımın S5'inde GTA 3 oynadım oldukça akıcıydı ancak arka planda çalışan uygulamaları kapatırken oyun çöktü ve oyunun açılması 5 saniye aldı biraz şaşırttı beni o konuda S5.
Haklisin Samsung cihazlarda sorun daha fazla sanirim. Ama aliskanlik işte Samsung'dan vazgecemiyorum. Yalniz bir daha ki cihaz değişikliğinde ya Note serisi alacağım yada Sony'nin Z serisinden bir cihaz. Samsung'un S serisinden vazgececegim :)

G2 VARDI 2 -3 güN önce note3 aldım aldığıma bin pişman oldum g2 herşekilde mükemmel bir cihaz note 3 donmalar kasada falan soyulmalar samsung mu tövbe bir daha KESİNLİKLE LG G2

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı