Çözüldü Note 4 vs. iPhone Plus ve iPhone 6 vs. S5 vs. Z3

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
TouchWiz 4.4.4 çok güzel özelliklere sahip ve şahsen ben beğeniyorum. Ayrıca yeni Note 4 ile geliştirilmiş S Pen, ekran ve Gear özellikleri hoş. Bu sebeple Note 4'ü tavsiye ederim. Ayrıca kendim de yakın bir zamanda almayı planlıyorum bu cihazı. Ne var ki daha telefonu canlı olarak deneyimleyemedim.

Eğer iPhone 6 / Plus modellerini seçeceksen biraz bekle. Zira Apple yeni bir malzeme ile üretime geçmeye hazırlanıyor. Bu madde ile bükülmeyi baya azaltacağını iddia ediyor. Tavsiyem beklemen yönünde.

iPhone 6 vs. S5 vs. Z3 konusunda diyebileceklerim
  1. Eğer iOS istiyorsan iPhone 6,
  2. Eğer suya çok fazla girip çıkarım dersen Galaxy S5,
  3. Eğer kamera benim için hayattır dersen XPeria Z3.
Biraz bekle dediğiniz ne kadarlık bir süre ortalama ?

O değişim fark ettirlmeden yapıldı. Yani kasa sağlamlaştırıldı.

Bir şey soracağım? iPhone 1.4 GHz, 1GB RAM ve 324ppi ekrana sahip. Samsung Note 4 2.7 GHz, 3GB RAM ve 515 ppi ekrana sahip.

Sizce performans bakımından hangisi iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kağıt üzerindeki rakamlara bakma burada ön plana çıkan işletim sistemi.

Bilmem okudun mu bu yorumu?
TouchWiz 4.4.4 çok güzel özelliklere sahip ve şahsen ben beğeniyorum. Ayrıca yeni Note 4 ile geliştirilmiş S Pen, ekran ve Gear özellikleri hoş. Bu sebeple Note 4'ü tavsiye ederim. Ayrıca kendim de yakın bir zamanda almayı planlıyorum bu cihazı. Ne var ki daha telefonu canlı olarak deneyimleyemedim.

Eğer iPhone 6 / Plus modellerini seçeceksen biraz bekle. Zira Apple yeni bir malzeme ile üretime geçmeye hazırlanıyor. Bu madde ile bükülmeyi baya azaltacağını iddia ediyor. Tavsiyem beklemen yönünde.

iPhone 6 vs. S5 vs. Z3 konusunda diyebileceklerim
  1. Eğer iOS istiyorsan iPhone 6,
  2. Eğer suya çok fazla girip çıkarım dersen Galaxy S5,
  3. Eğer kamera benim için hayattır dersen XPeria Z3.
  4. Eğer ben her şeyi yaparım dersen Galaxy Note 4.
  5. Eğer ben sadece müzik dinlerim dersen ONE M8.

Yani hangisi iyi performans sağlar? Ekran kalitesinin alakası yok da gerçi.
Note 4 tabii ki de. Ancak iPhone 6'nın 1 GB RAM'ini görüp de Moto G'nin 1 GB RAM'iyle kıyaslamak çok yanlış olur. Galaxy Alpha seviyesinde, 1900 TL değerinde bir donanıma sahip. 450 TL'lik farkı Apple, kalitesi ve tasarımı yüzünden ekliyor.

iPhone 6 Plus, iPhone 6'dan biraz daha iyi. Bataryası daha fazla gidiyor. Ekran büyüklüğü fazla ama burada ekran büyüklüğü senin seçimin. Bence iPhone 6Plus.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı