Note 8 PUBG'de 30 FPS sınırı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xMithrandir

Megapat
Yer
Düzce
Sahip olduğum Samsung Galaxy Note 8 cihazinda oynamış oldugum PUBG oyunu ile ilgili bir sorum olacaktı. Oyun içerisinde FPS sayaci olarak kullandiğim Game Tuner adli programdan FPS göstergesini etkinleştirdim fakat oyun içine girdiğimde şunu gördüm: FPS hiç 30 FPS üzerine çıkmadı 30'da sabit kaldi. Sorum şu şekilde telefon kendi kendine sınırlama mi koyuyor neden 60 FPS'ye çıkmıyor? 30'da kaldı donanım olarak mi eksik kalıyor birileri yardımcı olabilir mi? Telefon ekran çözünürlüğü 720P'de, oyundaki grafik ayarlari full ayarlarda. Oyun içi ekran çözünürlüğü 720P idi herhangi bir FPS sınırlama var ise nereden kapatabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda böyle bir limit mevcut. Grafik ayarını "Akıcı" yapıp kare hızını da en sona eklenecek olan "Aşırı" yapıp dener misiniz?
Uzun süre foruma giremedim kusura bakmayın, şunu farkettim PUBG mobile oyunu Note8 cihazına destek vermemekte oyunu 30 fps ile kısıtlamakta. Telefonu aldığıma gerçekten pişmanım alacak olanlara duyuruyorum almayın verdiğim paranın hakkı bu olamaz

Uzun süre foruma giremedim kusura bakmayın, şunu farkettim PUBG mobile oyunu Note8 cihazına destek vermemekte oyunu 30 fps ile kısıtlamakta. Telefonu aldığıma gerçekten pişmanım alacak olanlara duyuruyorum almayın verdiğim paranın hakkı bu olamaz
Brocuğum PUBG Mobile 30FPS sınır koyuyorsa telefonun suçu ne git Tencent'e ağla. FPS sayan uygulamanın doğru sonuç verdiğinden ne kadar eminsin?

Fazla ısınma gibi problemler ortaya çıkıyordu belki?
3. Parti yazılım ile sorunu çözmek istemiyorum ben 3. Parti yazılım ile grafik ayarlarında kilitli olan fps bölümü aktif oluyor. Neden bu şekilde yapmak zorundayım ? Samsung firmasının destek verdirmiyor olmasımı tencent'in mi ? Şüpheliyim
3. Parti yazılım ile sorunu çözmek istemiyorum ben 3. Parti yazılım ile grafik ayarlarında kilitli olan fps bölümü aktif oluyor. Neden bu şekilde yapmak zorundayım ? Samsung firmasının destek verdirmiyor olmasımı tencent'in mi ? Şüpheliyim
GFX tool programı ile bu sorun çözülüyor fakat her oyuna girişte bu programa girmek zorunda kalıyorum ısınma gibi bir durum ile karşılaşmadım tamamen üst model telefon almaya zorluyorlar gibime geliyor.

Oyunda böyle bir limit mevcut. Grafik ayarını "Akıcı" yapıp kare hızını da en sona eklenecek olan "Aşırı" yapıp dener misiniz?
Arkadaşın önerdiği ayarları yaptınız mı acaba Grafik ayarlarında fps limetlemeleri var akıcı yani en son ayara getirerek 60 fps sınırına ulaşıyor..

Uygulama geliştiricisi Note 8 modeline destek vermiyorsa telefonun suçu ne bunda. Note 9 ile Note 8 de aynı cihaz değil.

Burada suçlaman gereken Samsung değil geliştiricidir. Note 8 modelinin donanımı her oyun için yeterli. Note 8 ısınma sorunu olan bir model de değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı