467838
Kilopat
7. sınıftan 75 altı not ile ailemin karşısına gitsem sanırım şu an yaşamıyor olurdum
Biraz daha çalışıp matematik ve Türkçeyi düzelt.
Yine kolay aslinda, ama zorlansan bile 40 almak icin 2 yil boyunca ders calismaman falan lazim. Kendim suan 7. sinifim, o yuzden biliyorum oyle zor olmadigini.Hocam yanlış hatırlamıyorsam en zorlandığım konu merdivenli rasyonel sayılardı çok illet bir konuydu hayattan nefret ettirdi bana o konu![]()
7. sınıftan 75 altı not ile ailemin karşısına gitsem sanırım şu an yaşamıyor olurdumbiraz daha çalışıp matematik ve Türkçeyi düzelt.
7. sınıfta Sosyal çok zor geliyor bana.Benim 7. sınıf notlarım bildiğin Osmanlı ilk okulda iken hepsi 100 95 falandı 7. sınıfa geçince 1. dünya savaşına girmiş Osmanlı gibi çökmeye başladıbu arada notların benimkine göre fevkaledenin de ötesinde hem matematik çok zordu 7. sınıfta bence.
Sosyal bence de zor, cok fazla gereksiz bilgi var. Hatta genel olarak Osmanli'nin oldugu unite gereksiz bence. Gelecekte birisinin bana yenicerilerin tokatlarini nasil guclendirdigini ya da askerlere su veren kisilere verilen adin ne oldugunu soracagini sanmiyorum.7. sınıfta Sosyal çok zor geliyor bana.
Sosyal bence de zor, cok fazla gereksiz bilgi var. Hatta genel olarak Osmanli'nin oldugu unite gereksiz bence. Gelecekte birisinin bana yenicerilerin tokatlarini nasıl guclendirdigini ya da askerlere su veren kisilere verilen adin ne oldugunu soracagini sanmiyorum.
Bu zevkli değil işte.Onlar daha hiçbir şey10. sınıf tarihi çok daha detay ama bir o kadar da zevkli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.