Notlarım nasıl?

7. sınıftan 75 altı not ile ailemin karşısına gitsem sanırım şu an yaşamıyor olurdum:D Biraz daha çalışıp matematik ve Türkçeyi düzelt.

1640291703137.png

Hocam yanlış hatırlamıyorsam en zorlandığım konu merdivenli rasyonel sayılardı çok illet bir konuydu hayattan nefret ettirdi bana o konu :D
Yine kolay aslinda, ama zorlansan bile 40 almak icin 2 yil boyunca ders calismaman falan lazim. Kendim suan 7. sinifim, o yuzden biliyorum oyle zor olmadigini.

Matematiğin 40 olması OBP'yi pek etkilemez bence, diğer dersler yüksek olduğu için ortalamayı yukarı çekiyorlardır. Ama yine de matematikten 40 üstü almak çok da zor birşey değil, biraz çalışırsanız 80-90 civarına çekebilirsiniz.

7. sınıftan 75 altı not ile ailemin karşısına gitsem sanırım şu an yaşamıyor olurdum:D biraz daha çalışıp matematik ve Türkçeyi düzelt.

Ben matematikten 10 almıştım 7. sınıftayken hiç unutmam onu bir arkadaşımın yanında oturuyordum sürekli konuşuyordum hoca bir sınav yaptı ben hiçbir şey bilmiyorum bana bir güzel girdi :D

Benim 7. sınıf notlarım bildiğin Osmanlı ilk okulda iken hepsi 100 95 falandı 7. sınıfa geçince 1. dünya savaşına girmiş Osmanlı gibi çökmeye başladı :D bu arada notların benimkine göre fevkaledenin de ötesinde hem matematik çok zordu 7. sınıfta bence.
7. sınıfta Sosyal çok zor geliyor bana.

7. sınıfta Sosyal çok zor geliyor bana.
Sosyal bence de zor, cok fazla gereksiz bilgi var. Hatta genel olarak Osmanli'nin oldugu unite gereksiz bence. Gelecekte birisinin bana yenicerilerin tokatlarini nasil guclendirdigini ya da askerlere su veren kisilere verilen adin ne oldugunu soracagini sanmiyorum.

Sosyal bence de zor, cok fazla gereksiz bilgi var. Hatta genel olarak Osmanli'nin oldugu unite gereksiz bence. Gelecekte birisinin bana yenicerilerin tokatlarini nasıl guclendirdigini ya da askerlere su veren kisilere verilen adin ne oldugunu soracagini sanmiyorum.

Onlar daha hiçbir şey :D 10. sınıf tarihi çok daha detay ama bir o kadar da zevkli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı