Çözüldü "ntoskrnl.exe" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

XBaroas

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle bilgisayarım 1 haftadan beri mavi ekran verip kapanıyor (arkadan oyun ve Google'dan muzik açtığımda) sorunun kaynağını öğrenmek için bazı uygulamalar yükledim ve bana ntoskrnl.exe olabileceğini söyledi bu dediğimiz ntoskrnl.exe hatasından nasıl kurtulurum bilen birisi yardım edebilir mi?

Son düzenleme:
Çözüm

Olay raporlarının çoğunda Gaming service hatası var, zira mavi ekranlar bundan olabilir mi? düşünüyorum.

Dump dosyanda xvdd.sys sürücüsü geliyor. Game Pass'in yüklenmesi iki sürücü yükleyen yeni bir Oyun Hizmeti uygulamasını (Microsoft.GamingServices) ekler xvdd.sys hangi XVD Disk Sürücüsü (MS Gaming Filesystem Driver) gameflt.sys Oyun Filtresi (MS Gaming Install Filter Driver).

Xbox veri dosyaları yerel Xbox Sanal Disk kapsayıcı biçimlerinde (xvd) saklanır ve bu sanal disk sürücüsü daha sonra oyunları yüklemek ve erişmek için kullanılır.

Eğer böyle bir sorun varsa bu diskten kaynaklanıyor olabilir. Tabii kullanmadan görmek lazım açıkçası.
İyi akşamlar hocam, yeni bir konuda ihtiyacın olursa beni etiketleyebilirsin. İyi sosyaller diliyorum :)

Size de iyi sosyaller, herhangi bir bir şey olsa heber ederim kendine iyi bak.

İyi akşamlar hocam, yeni bir konuda ihtiyacın olursa beni etiketleyebilirsin. İyi sosyaller diliyorum :)

@181951 hocam tekrardan merhaba, üzücü bir haberim var yeniden mavi ekranı yaşadım bu şimdi bluescreenwiew'a baktım şu son 3 mavi ekran bu yüzden yaşanmış: (ntoskrnl.exe yanında 9B417b var) bu mavi ekranlar artık canımı sıkmaya başladı nasıl çözeceğiz b planımız var mı?

Ve bunu 1 kere yapıyor bir kez daha yapmıyor yani bir kere mavi ekran verdi o gün içerisinde bir daha mavi ekran olmuyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-10-17 021716.png
    Ekran görüntüsü 2023-10-17 021716.png
    25,3 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Size de iyi Sosyaller, herhangi bir bir şey olsa heber ederim kendine iyi bak.

@181951 hocam tekrardan merhaba, üzücü bir haberim var yeniden mavi ekranı yaşadım bu şimdi bluescreenwiew'a baktım şu son 3 mavi ekran bu yüzden yaşanmış: (ntoskrnl.exe yanında 9B417b var) bu mavi ekranlar artık canımı sıkmaya başladı nasıl çözeceğiz b planımız var mı?

Ve bunu 1 kere yapıyor bir kez daha yapmıyor yani bir kere mavi ekran verdi o gün içerisinde bir daha mavi ekran olmuyor.

Merhaba hocam, dump dosyalarını tekrar atın.

Son düzenleme:
Yok hocam anladım

Hocam yeni ekran kartı sürücüsü indirdim onunla uğraştım bu akşam minidump dosyası kaldı harbiden kafayı yedim bugün, yarın atacağım kusura bakmayın.

Hocam dosyayı atamıyorum RAR hata veriyor erişim engelleiyor ben anlamadım minidump dosyalarını atamıyorum.
Merhaba hocam, sorunu tam anlayamadım ne yazık ki. Bu rehbere bakabilirsiniz.

Merhaba hocam, sorunu tam anlayamadım ne yazık ki. Bu rehbere bakabilirsiniz.

Bir de hep aynı hata değişen bir şey yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı