Jellyel7
Hectopat
- Makaleler
- 4
- Minidump Rapor Linki
- https://1drv.ms/u/s!AipgyW27iyw9hX6fiSjC9t9Lw825?e=KdRAsv
NVIDIA App driver yüklerken mavi ekran alıyorum minidump dosyam: Yeni klasör.rar @GFYT
ThrottleStop ile ayar yaptıysan sıfırla, Memtest86 testi yap. bir de farklı konularda alıntı yapmak yerine beni etiketle ben dönerim sana, konuyu kirletmiş oluyorsun.
ThrottleStop ile ayar yaptıysan sıfırla, Memtest86 testi yap. bir de farklı konularda alıntı yapmak yerine beni etiketle ben dönerim sana, konuyu kirletmiş oluyorsun.
@GFYTThrottleStop ile ayar yaptıysan sıfırla, Memtest86 testi yap. Bir de farklı konularda alıntı yapmak yerine beni etiketle ben dönerim sana, konuyu kirletmiş oluyorsun.
Throttle stop ile ayar yapmıştım hocam sorunu halettik gibi şu konuya gelin oradan konuşalım Çözüldü: NVIDIA GeForce Experience driver yüklerken mavi ekran hatası
Farklı konuda farklı üye size yardım ederken benim burada öneri sunmam doğru olmaz. Oradaki arkadaş sorunu çözemezse seve seve yardımcı olurum.
Farklı konuda farklı üye size yardım ederken benim burada öneri sunmam doğru olmaz. Oradaki arkadaş sorunu çözemezse seve seve yardımcı olurum.
@GFYTFarklı konuda farklı üye size yardım ederken benim burada öneri sunmam doğru olmaz. Oradaki arkadaş sorunu çözemezse seve seve yardımcı olurum.
Tamamdır sorunu halledemezse size yazarım hocam.
Hocam arkadaş ilk önce.
Baktım, diğerinden farklı evet. Çok da önermesem de CFG için uygulama temelli bir istisna yapmayı deneyebilirsin.
Ayarlar > gizlilik ve güvenlik > Windows güvenliği > uygulama ve tarayıcı denetimi > açıklardan yararlanma koruması ayarları > program ayarları > özelleştirmek için program ekle > NVIDIA App > CFG koruması > sistem ayarlarını geçersiz kıl. Uygulamayı baştan başlatıp sürücünü kurmayı dene.
Bunu yaptırdı sonradan sorun değişti Microsoft OneDrive bu hatayı verdi arkadaş dedi ki:
Sonunda ya, kendi yüzünü göstermiş. Çok önceden söylediğim şey, Framework.
Dizüstü bilgisayarlar genellikle hem dGPU hem de iGPU için özelleştirilmiş grafik sürücüleri kullanıyor - bunlar bir dizüstü bilgisayarda birlikte çalışıyorlar. NVIDIA ve Intel'in genel sürücüleri bu özelleştirmeleri içermiyor, yani laptopun için özelleştirmeleri yok genel sürücülerin ve bu da genellikle dizüstü bilgisayarlarda sorunlara neden oluyor.
DDU işi bu yüzden önemli de. G770'in sitesinden özelleştirilen son sürücüyü check edeceğim.
Nope. Akıllı Casper sürücü sürümünü yazmayı umursamamış bile. Her neyse bu sorun için ek bir çözüm var ama genel hatlarıyla dediğim gibi > Dell 7560 / 7760 RTX A3000/A4000 nvpcf.sys bluescreens | DELL Technologies
System32/driver konumundaki nvpfc.sys dosyasına .old takısı ekleyerek sürücüyü kurmak. Bu da her seferinde sürücü kurarken .old1, .old2 olarak adlandırman demek. Yani benim dediğim şeyden başkası yok. Muhtemelinde G770'in sitesindeki NVIDIA sürücüsünü kurarken sorun yaşamayacaksın.
Ondan sonra ben ise nvpcf.sys dosyasına .old takısını ekleyerek denedim sorun devam etti.
Excalibur'un sitesinden driver yüklememi söyledi ve yükledim bu şekilde kullanmaya devam et dedi bu laptopun için özelleştirilmiş sürücü dedi. Sizin düşünceniz nedir hocam bir de siz dediniz diye throttle stoptaki ayarları sıfırladım ama Turbo Boost'u kapatıyordum oradan siz sıfırlayın dediniz ne yapmalıyım?
@GFYT
@GFYT
Sorunu kısaca özetler misin? Karmaşa olmuş durumda.
Hocam NVIDIA appte driver yüklerken mavi ekran alıyorum minidump dosyalarım: Microsoft OneDrive, Microsoft OneDrive
Anladım, dosyanı göz ucu ile inceledim dediğin gibi NVIDIA kaynaklı görünüyor. Temiz kurulum yapıp sıfırdan sürücü yüklemeyi denedin mi?
Hocam 2.dosyayada baktınız mı onda sorun biraz daha değişik bir de dediğinizi denedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.