Nvidia Denetim Masası Yok

Kesre

Hectopat
Katılım
10 Haziran 2019
Mesajlar
2
Nvidia denetim masası bilgisayarda yok gözüküyor. Her şeyi denedim bildiğim, hizmetler ile olan çözüm işe yaramıyor. Lütfen yardım edin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de oluyor bir süredir. Güncel driver indirip tekrar yükleyince geri geliyor. Sanırım herkesi Nvidia Experience kullanmaya zorluyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Size yüklenen Nvidia sürücüleri beraberinde denetim masası içermiyorlar. Nvidia standart ve DHC olmak üzere iki sürücü yayınlıyor. Bazı bilgisayarlara nedeni tam bilinmeyen sebeplerden ötürü DHC sürücüler yükleniyor, DHC sürücülerin standarttan tek farkı Nvidia CP'ye sahip olmamalarıdır.


Bu bağlantıdan kuramıyor musunuz?

Nvidia denetim masası, bilgisayarınızın Windows Update tarafından ekran kartı sürücülerini güncellerken gelmesi gereken bir durum. GeForce Experience programı ile bir alakası yok.

Bu link üzerinden ulaşıp Windows Store uygulaması şeklinde kurmayı deneyebilir misiniz ?
Eğer bu olmazsa, bilgisayarınızın Windows Update üzerinden güncelleştirmelerini kontrol edin.
En son Windows Update üzerinden de çözüm bulamazsanız, Nvidia'nın kendi sitesi üzerinden uygun ekran kartı driverını kurmayı deneyin.
 
Aygıt yöneticine bak nvidia üzerinde sarı işaret varmı varsa tıkla kod43 bu aygıtı durdurdu diyorsa ekran kartın yanmış olabilir.
 

Geri
Yukarı