Nvidia fanları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimkinden farki ekran karti ve kasa. Ekran kartini RX 470 yapayim bende.
Diğer sistemde PSU yetersiz kalmis sizin yazdiginiz.
İşlemci de 7100.

Benimkinden farki ekran karti ve kasa. Ekran kartini RX 470 yapayim bende.
Diğer sistemde PSU yetersiz kalmis sizin yazdiginiz.
GEFORCE GTX 1070
GPU Motoru Özellikleri:
NVIDIA CUDA® Cores1920
Standart Saat Hızı (MHz)1506
Artırılmış Saat Hızı (MHz)1683
[TBODY] [/TBODY]
Bellek Özelliği:
Bellek Hızı8 Gbps
Standart Bellek Konfigürasyonu8 GB GDDR5
Bellek Arayüzü Genişliği256-Bit
Bellek Bant Genişliği (GB/sn)256
[TBODY] [/TBODY]
Teknoloji Desteği:
Eşzamanlı Çoklu ProjeksiyonEvet
VR ReadyEvet
NVIDIA AnselEvet
NVIDIA SLI® Ready1Evet- SLI HB Bridge Destekleniyor
NVIDIA G-Sync™-ReadyEvet
NVIDIA GameStream™-ReadyEvet
NVIDIA GPU Boost™3.0
Microsoft DirectX12 API - özellik seviyesi 12_1
Vulkan APIEvet
OpenGL4.5
Bus DesteğiPCIe 3.0
İşletim Sistemi SertifikasyonuWindows 7-10, Linux, FreeBSDx86
[TBODY] [/TBODY]
Ekran Desteği:
Maksimum Dijital Çözünürlük17680x4320-60Hz
Standart Ekran KonnektörleriDP 1.42, HDMI 2.0b, DL-DVI
Çoklu MonitörEvet
HDCP2.2
[TBODY] [/TBODY]
Grafik Kartı Boyutları:
Yükseklik4.376"
Uzunluk10.5"
Genişlik2-Yuva
[TBODY] [/TBODY]
Isı ve Güç Özellikleri:
Maksimum GPU Sıcaklığı (C)94
Grafik Kart Gücü (W)150 W
Önerilen Sistem Gücü(W)3500 W
Ek Güç Konektörleri8 pin
[TBODY] [/TBODY]

@IontHyTe 144Hz ( veya 2k ) monitörü varsa toplayacak kişinin sizin sisteminiz mantıklı. Tam tersi yok ise @FantastikTürk sistemi daha mantıklı.
ekran kartına yatırım yapmak mantıklı ama monitörü de unutmamak lazım.
Arkadas cevabi vermis.
Hala PSU yetersiz oldugunu dusunuyorum yagizonun sisteminde. Sadece ekran kartina gore PSU alinmaz. Ayrica ileride yukseltmr yapamaz 500 W ile.

Arkadas cevabi vermis.
Hala PSU yetersiz oldugunu dusunuyorum yagizonun sisteminde. Sadece ekran kartina gore PSU alinmaz. Ayrica ileride yukseltmr yapamaz 500 W ile.
AEROCOOL KCAS AE-KCAS600 600W PFC 12cm Fan Güç Kaynağı
NAGAS AO750, 750W, 80+ Bronze, Aktif PFC Güç Kaynagı
AEROCOOL Strike X (AE-STRIKEX-PSU-1100) 1100W APFC 80 Plus Gold 14cm Fan Güç Kaynağı
Koyabilir. GTX 1080'e güncellenmesi veya çıkacak olan GTX 1080Ti güncelleyecek parayı bulursa bir zahmet gitsin 750W PSU alsın. Ya da direk alırken AEROCOOL KCAS AE-KCAS600 600W PFC 12cm Fan Güç Kaynağı alır ve yine 5000TL tutmaz.

Arkadas cevabi vermis.
Benim gibi yüksek ve Gold PSU almazsanız boşuna elektrik faturası ödersiniz.

Benim sistemim de kullandığım PSU'da fazla ama iyi bir PSU aldığım için elektriğe etki etmiyor.

Beyler konu disi fazla sapmayalim.
Siz bir de buradakileri gorun. Benim cevremdekiler PC'den pek anlamaz. Burada bilgisayarin iyi olup olmadiği şöyle kontrol edilir :
Bilgisayarima sağ tiklanir. Bakilir. İ5 2400 yaziyordur. Bakar ve derki uff bilgisayara bsk i5! Aslinda yeni alinmis bilgisayarda en eski i5'lerden bulunmaktadir. Neyse devam edelim. RAM'a bakar. 4 GB yaziyordur ve derki uff bilgisayara bak 4 çikabayt RAM'i var! Çoğu da ekran kartini bilmez. Bilen ise açar ekran kartini. Ati HD 4000 series 1 GB yaziyordur. Bakar ve derki uf bilgisayara bak 1 çikabayt ekran karti var! Veya kisayolda bilgisayarda GTA 5 varsa açar. Tüm ayarlar en dusuktedir. Ona rağmen 10-15 FPS veriyordur. Tabi o bunu bilmez ve bakarak sunu soyler uff bilgisayara bak geta 5'i açiyor!
Bizim burda boyle bakarlar bilgisayara. Ben alacağim bilgisayarin parçalarini arkadaşima gosterdim. Sal*k 4000 TL'ye i5 mi alinir dedi. Sonra bir bilgisayar gosterdi i7 2400 ve r7 240'liydi bilgisayar. Dedi iste bunun gibi bilgisayar alacan!
Dostlar ben ne yapayim peki? :D

@FantastikTürk
Aynı durumdayım. Konu aç. Beni houston_leroy'u falan ekle anlatayım :)

Bizde de :
Babam laptop alacak. 2500TL bütçesi var. Carrefour'da bilgisayarlara bakıyor. Sonra gidip i7 4500U (model bilmiyorum fakat 6.nesil olmadığı ve U serisi olduğu kesin) Aa bak i7 laptop!

Anlatamıyorum da, anlamıyor.

Sonra 2500TL monitör dahil sistem alacağım babama gösteriyorum diyor ki : i5 olacak en az!
Bende dedim ki:
i5 800-900TL. i5 alıp ekran kartını 200TL'lik mi alayım?
Sonra sustu.

Sahibindenden 500Tl fiyatlarında sistem araştırıyor. Ben açıyorum ona 3.nesil i3, o bana i5 ilk nesil + Intel HD Graphics. Böyle yani. Konu aç etiketle çözüm yollarını söyleyeyim.

Bir de laptop hastalığı var. i5 hastalığından sonra en uyuzu.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı