Çözüldü NVIDIA GeForce Experience driver yüklerken mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

J.TELLER

Centipat
NVIDIA GeForce Experience driver yüklerken PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hatası alıyorum WinDbg programı ile incelediğimde ise ntkrnlmp.exe dosyasından kaynaklı olduğunu gördüm sorun ne? Minidump dosyam:,Microsoft OneDrive

@181951 @claus hocam yardımcı olabilirmisiniz?

Son düzenleme:
Kanıt yok edici kısmından kalıntıları silmen gerekiyor. Programda yararlanacağın kısım orası olacak. Bu yüzden sistemi check etmeni istemiştim.

Kalıntıları sildim şimdi ne yapayım DDU ile sileyim sonra NVIDIA sitesinden indireyim mi yoksa şimdi direk GeForce Experience'tan indireyim mi?

Kalıntıları sildim şimdi ne yapayım DDU ile sileyim sonra NVIDIA sitesinden indireyim mi yoksa şimdi direk GeForce Experience'tan indireyim mi?
@181951

Son düzenleme:
Norton kalıntıları silindiyse sürücüyü kurmayı dene. Mavi ekran yersen Kaspersky'ı kaldır ve öyle kurmayı dene.

Kaspersky'ı zaten sildim hocam.

Norton kalıntıları silindiyse sürücüyü kurmayı dene. Mavi ekran yersen Kaspersky'ı kaldır ve öyle kurmayı dene.

Bir de normal kuracağım değil mi DDU falan yok.

O halde kurmayı dene bakalım. İlk olarak normal şekilde dene.

1719581884396.png

Sürücüyü yeniden kur diyeceğim değil mi?

Temiz kurulum işaretleyeyim mi?

Ya da hızlı kurulum mu özel kurulum mu?

Temiz kurulumu ne yapayım? Tamam hocam yaptım.

Özel kurulum tüm yan paketleri de kaldırıp yeniden kurar. O kişisel tercih açıkçası.

Bir de laptopa bir monitör takılı HDMI kablosunu çıkarıp mı yükleyeyim takılıyken mi NVIDIA ekran kartıyla ilgili olduğundan sorayım dedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı