Çözüldü NVIDIA GeForce Experience driver yüklerken mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

J.TELLER

Centipat
NVIDIA GeForce Experience driver yüklerken PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hatası alıyorum WinDbg programı ile incelediğimde ise ntkrnlmp.exe dosyasından kaynaklı olduğunu gördüm sorun ne? Minidump dosyam:,Microsoft OneDrive

@181951 @claus hocam yardımcı olabilirmisiniz?

Son düzenleme:
Dosyanda güç planı değişiminde bir sayfa hatası vardı. Bu güç planını devre dışı bıraktım.

Hocam ben Rehber: Turbo Boost kapatma rehberi bu şekilde Regedit'ten Turbo Boost ayarı yapıp sonra işlemci güç yönetimi kısmından Turbo Boost'u kapatmıştım sizce ondan mı? Bir de NVIDIA App ne zaman betadan çıkar?

Uygulama yeni ve hala betada güncelleme alıyor. Benim öngörülerimle olacak bir konu değil. Yaptığın ayar zati temiz kurulum yaptığın için sıfırlanmıştır muhtemelen.

Birdaha yaptım temiz kurulumdan sonra.

Uygulama yeni ve hala betada güncelleme alıyor. Benim öngörülerimle olacak bir konu değil. Yaptığın ayar zati temiz kurulum yaptığın için sıfırlanmıştır muhtemelen.

Hocam işlemci güç yönetimindeki ayarları unuttum ondan geri çeviremiyorum ne yapacağım.

Bir şey daha fark ettim sorun bence platform Framework sürücüsünden çünkü tam o yüklenirken mavi ekran geliyor.

Bir de siz bana daha önceden de mavi ekran sorunundan yardımcı olmuşsunuz. Konu linki Çözüldü: NVIDIA GeForce Experience driver yüklerken mavi ekran hatası ve bu konuda platform Framework surucusunden olduğunu söylemişsiniz. Bence bu konudaki minidump dosyam ile şimdiki minidump dosyam aynı mı ona bakalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de siz bana daha önceden de mavi ekran sorunundan yardımcı olmuşsunuz. Konu linki Çözüldü: NVIDIA GeForce Experience driver yüklerken mavi ekran hatası ve bu konuda platform Framework surucusunden olduğunu söylemişsiniz. Bence bu konudaki minidump dosyam ile şimdiki minidump dosyam aynı mı ona bakalım

Aynı değil, sorunlar da aynı değil zaten. Buradaki durum daha farklı ve önceki sorunda DDU da çözmüyordu anca güvenli modda hallediyorduk. Şu anlık yaptığın Turbo Boost ayarını çekip kontrol edebilirsin ama sorunsuz bu şekilde kurulan bir sürücünün üstüne düşmeye çok gerek yok gibi geliyor bana.

DDU ile sıkıntısız kurulan bir sürücüden bahsediyorum. Ben sürücüde değilim açıkçası performans testi yapmanı bekliyorum. Aracı programlar sorun çıkartabilir normal bir durum ama performans her zaman stabil olmalı.

Performans gayet iyi hocam Valorant oynuyorum arka planda.

Formatı yeni attığım zamanlar sitelerde aşağı inerken biraz kasma oluyordu o düzeldi.

DDU ile sıkıntısız kurulan bir sürücüden bahsediyorum. Ben sürücüde değilim açıkçası performans testi yapmanı bekliyorum. Aracı programlar sorun çıkartabilir normal bir durum ama performans her zaman stabil olmalı.

Kaspersky kurayım mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı