Bütün konuları incelemeden böyle bir şey diyemem.O konularda hep başka bir yerde arıza çıktığının farkında değil misin?
Bütün konuları incelemeden böyle bir şey diyemem.O konularda hep başka bir yerde arıza çıktığının farkında değil misin?
Daha nasıl bir dayanak olabilir? Satın aldığım arabayla sürekli yolda kalacaksam neden alayım? Aynı şey.
Yerinde bir yorum diyecektim ki,sürekli yolda kalayım kısmından sonra tarafsız ve objektif olamadığınızı gösterdiniz üstelik moderatörsünüz. Bilge Baltaş'ta thumbs atmış oda ayrı bir hayal kırıklığı.Bu kadar büyük tepki vermeye gerek yok ama katılıyorum. Şu anki durumda AMD önermiyorum ve bütçem yeterliyse tercih etmiyorum. Birçok insan son kullanıcı ve sorunlarla baş etmek değil de sadece rahatça oyun oynamak istiyor. Aradaki %3-5 FPS'lik farka bakmıyor. AMD önermelerinin nedeni ise verdiğimiz parayla alabileceğimiz en yüksek performansı almak istemeleri. Haklılar da ancak her şey saf performans değil.
Tesadüf o zaman. AMD ve NVDIA'nın orta üst segmentteki tüm kartlarını kullandım. Zamanında burada nasıl AMD alınmaz dediysem (Eski mesajlarıma girip bakabilirsin.) Bugün de 4080 ve üstü bir kart alamıyorsan NVDIA alınmaz diyorum. Hiç bir markaya körü körüne bağlanmam. Verdiğim paranın karşılığını bana hangisi veriyor ona bakarım ve burada da bildiklerim doğrultusunda insanlara nacizane tavsiyelerimi sunarım.Asla tesadüf değil. Ölümüne savunanlar hep AMD kullanıcıları.Tamam para verdiniz ve en iyisi o. TEBRİKLER!
Hmm 1997 yılında bu sitede yöneticiydin yani.Hocam yanlış anlamayın ama siz muhtemelen ilkokula giderken ben bu sitede yöneticilik yaptım. Rütbeyi hak edip etmeyeceğime karar verecek konumda değilsiniz.
NVIDIA'nın bellek politikasını ben de eleştirdim ve hala da saçma sapan bir hamle olarak görüyorum. Eski mesajlarımda görebilirsiniz. Ancak sadece belleği daha düşük ve fiyatları daha yüksek diye NVIDIA'yı AMD'den daha kötü olmuyor. Aksine kullanıcılar her seferinde NVIDIA'yı tercih ediyorsa çok basit bir nedeni var: Kullanıcı memnuniyeti. AMD yıllardır kullanıcılarını bir türlü memnun edemediği için yüksek bellekle, daha yüksek benchmark sonuçlarıyla daha ucuza satılıyor. Siz de dalıyorsunuz hemen daha iyi diye. Hayır arkadaşım, kullanıcısını memnun edemeyen ürün iyi değildir bu kadar basit.
Merhaba ben 2004 yılında oyuncehennemi sitesini yönetiyordum daha bu site yoktu. Dolayısıyla ilk paragraftan sonrasını okumama gerek olduğunu düşünmüyorum. Üslup önemli.Hocam yanlış anlamayın ama siz muhtemelen ilkokula giderken ben bu sitede yöneticilik yaptım. Rütbeyi hak edip etmeyeceğime karar verecek konumda değilsiniz.
NVIDIA'nın bellek politikasını ben de eleştirdim ve hala da saçma sapan bir hamle olarak görüyorum. Eski mesajlarımda görebilirsiniz. Ancak sadece belleği daha düşük ve fiyatları daha yüksek diye NVIDIA'yı AMD'den daha kötü olmuyor. Aksine kullanıcılar her seferinde NVIDIA'yı tercih ediyorsa çok basit bir nedeni var: Kullanıcı memnuniyeti. AMD yıllardır kullanıcılarını bir türlü memnun edemediği için yüksek bellekle, daha yüksek benchmark sonuçlarıyla daha ucuza satılıyor. Siz de dalıyorsunuz hemen daha iyi diye. Hayır arkadaşım, kullanıcısını memnun edemeyen ürün iyi değildir bu kadar basit.
Ancak bu AMD'nin eksilerini görmezden geleceğimiz anlamına gelmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.