NVIDIA mı almalı AMD mi?

Bütçe
13.000
6650 XT kullanıyorum. Sistemde darboğaz ısınma vs söz konusu değil. Ama nisanda ki güncellemeyi kullanıyorum. O da özellikle rocket legauge de ortalama 5 oyundan sonra tekrar başlıyor yırtılmalar.

Sen öyle diyorsun da sorun yaşayanlar öyle demiyor ama? Onun için kafa karışıyor diyorum her forumda yarısı memnun yarısı sorunlarla boğuşuyorum diyor.
Nvida ya geçmeyi düşünüyorum. 3060 ti den memnundum aslında ama son durum hakkında bilginiz var mı?

6650 XT kullanıyorum. Sistemde darboğaz ısınma vs söz konusu değil. Ama nisanda ki güncellemeyi kullanıyorum. O da özellikle rocket legauge de ortalama 5 oyundan sonra tekrar başlıyor yırtılmalar.

NVIDIA'ya geçmeyi düşünüyorum. 3060 Ti'den memnundum aslında ama son durum hakkında bilginiz var mı?

Vallahi ben 4070 kullanıyorum hep en güncel sürücüyü kullanıyorum bende hiçbir sorun olmadı. Şu anda kullanıyorum en güncel sürücü var problem yok.

Nvida ya geçmeyi düşünüyorum. 3060 ti den memnundum aslında ama son durum hakkında bilginiz var mı?
Ben 3060 kullandım zamanında 12 gb sonra elden çıkardım 3060ti ile aynı sayılır vramden dolayı yazılım olarak bir sorun yok ısınma flnda yok da ben Nvidia yı önermeme sebebim fiyatı aynı performansı amde de daha uygun fiyata alabiliyorsun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı