NVIDIA mı yoksa AMD mi tercih edilmeli?

@Takeshi Kovacs ben 2 senedir kapalı kullanıyorum hiç bir dezavantajını görmedim sende ne oldu?
3D animasyonlarda FPS düşmesi, bazı sitelerin 4K playerlarında frame drop gibi performansa dayalı sorunlar baş gösteriyor hocam. Ancak standart bir kullanıcı Youtube gibi yaygın kaynaklardan 1080p videolar izliyorsa farkı hissetmeyebilir.

sizin attığınız kasanın herhangi bir dezavantajı varmı peki
Yok. PSU kaliteli sayılabilecek düzeyde, işlemci attığından daha iyi, ekran kartının soğutma performansı çok daha iyi gibi gibi. Ayrıca bahsettiğim gibi YTB'ların topladığı hazır sistemleri de bekleyip takip edebilirsin.
Örneğin daha öncede bahsettiğim gibi şu sistem epey F/P idi.

Yok. PSU kaliteli sayılabilecek düzeyde, işlemci attığından daha iyi, ekran kartının soğutma performansı çok daha iyi gibi gibi. Ayrıca bahsettiğim gibi YTB'ların topladığı hazır sistemleri de bekleyip takip edebilirsin.
Örneğin daha öncede bahsettiğim gibi şu sistem epey F/P idi.
evet bunu bende görmüştüm benim en başta attığım pcyi de bu adam toplamıştı bu sefer kötü mü olumuş

13K'ya şu sistem daha iyi olur.
Geçen 10K'ya 12100F + 6600 sistem satılmıştı, gayet F/P idi.
hocam biraz önce sitede sizin konunuza rastladım sizde mi bu sistemi kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:
@umut003 Kullanım süresi ne amaçla kullanacağın veya oyunlarda kullanacağın grafik ayarlarına göre değişkenlik gösterir fakat 5 sene götürür diye düşüyorum. Ayrıca FSR 2.0 vb. teknolojilerin kartın ömrünü uzattığı da bir gerçek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı