NVIDIA Surround 3 monitör fakat 60Hz

Çözümü konusunda bi bilgim yok fakat 60hz o tarz oyunlarda gayet yeteceğini düşünüyorum. Oynarken anlayacağınızı dahi düşünmüyorum. Fakat hiseettirirse tat kaçırır :) .

Çözümü konusunda bi bilgim yok fakat 60hz o tarz oyunlarda gayet yeteceğini düşünüyorum. Oynarken anlayacağınızı dahi düşünmüyorum. Fakat hiseettirirse tat kaçırır :) .
Hocam o tarz oyunlarda FPS 100-150 olunca hissettiriyor inşallah çözerim, çözersem buraya yazarım mutlaka.

O şekilde ayuna girdiğimde tek monitörden görüntü alabiliyorum. 2'li olarak kullanırken surround açtığımda oyun oynarken 120hz olarak oynayabiliyordum. Fakat 3. monitörü de takınca surround ile 60hz'e kadar düştü. Monitörler 144 144 240.
Yapacak bir şey yok bro, aynı model olmadığı için.

CRU (Custom resolution Utility) kullanman gerekiyor, farklı marka model hatta aynı marka modelde bile NVIDIA bu sıkıntıyı yaşatbiliyor. CRU ile her monitore istediğin çözünürlük ve "timing set" değerini vermelisin. Her monitor için de istediğin Hz değerini de belirlemelisin, timing ayarları altındaki tüm değerleri manuel girerek bütün monitorlerinde aynı timing değerlerini verdiğinden emin olmalısın. Bütün monitorlerin Custom resolution ve timing değerlerini verdikten sonra NVIDIA Surround ayarlarında CRU'da ayarladığın Hz değerini seçebilirsin.

Selamlar arkadaşlar, bende de benzer bir sorun var, ancak ilave olarak NVIDIA Surround topology 1x2 de kalıyor, laptopın kendi ekranını görmüyor 1x3 yapamıyorum. Bana fps çok önemli değil, sadece üçünü surround yapiym yeter, 60 hz de olur. Yardım eder misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı