NZXT H500 vs Phanteks P400-P400s

P300 elime ulaştı ilk izlenimlerimi aktarıyorum.
memmun kalırsan bilgilendirir misin? kardeşime kasa almayı düşünüyorum
IMG_1314.jpg IMG_1315.jpg IMG_1316.jpg IMG_1317.jpg IMG_1318.jpg IMG_1319.jpg IMG_1320.jpg
Her detayında düşünülmüşlük var. İlk defa kaliteli diyebileceğim bir kasa markası kullanıyorum ince detaylar görünce hadi canım bunu da mı yaptınız diyor insan. Gerçekten ilk izlenim olarak çok güzel. Kullandıkça sosyal için dilim döndüğünce, küçük çaplı bir yorumlama daha yapmayı düşünüyorum.

Yalnız bu ön sipariş. Şubat sonu teslim.

Aynen ona hiç dikkat etmemişim. Uyardığın iyi oldu. Acelesi olmayanlar bu fiyattayken bence kaçırmamalı.
Kader kısmete inanırım bu yüzden sanırım açtığımda büyük bir hayal kırıklığı olmazsa sanırım yoluma bununla devam edeceğim.

Hayırlı olsun o halde.

P300 elime ulaştı ilk izlenimlerimi aktarıyorum.

Eki Görüntüle 358758Eki Görüntüle 358759Eki Görüntüle 358760Eki Görüntüle 358761Eki Görüntüle 358762Eki Görüntüle 358763Eki Görüntüle 358764
Her detayında düşünülmüşlük var. İlk defa kaliteli diyebileceğim bir kasa markası kullanıyorum ince detaylar görünce hadi canım bunu da mı yaptınız diyor insan. Gerçekten ilk izlenim olarak çok güzel. Kullandıkça sosyal için dilim döndüğünce, küçük çaplı bir yorumlama daha yapmayı düşünüyorum.
P400 ile arasında ne fark var ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı