NZXT H500 vs Phanteks P400-P400s

Fiyat olarak daha uygun olduğu için bende P350x diyorum. Ama kendime kasa alacak olsam az daha biriktirip H500i Beyaz renk alırdım.
H500i kasada ekran kartını dik yerleştirme aparatıda kasa ile geliyor onuda dik yerleştirirdim.

Son düzenleme:
Fiyat olarak daha uygun olduğu için bende P350x diyorum. Ama kendime kasa alacak olsam az daha biriktirip H500i Beyaz renk alırdım.
H500i kasada ekran kartını dik yerleştirme aparatıda kasa ile geliyor onuda dik yerleştirirdim.
Dik yerleştirmek için aparat lazım kaliteli pci 16x kablosu atar mısın ? Birde performans kaybı yaşanıyor mu ? Fps gecikme değeri vs. ?
Bütçe uygunsa H500. Hatta H500i beyaz :)
P400 sağlam bir kasa mı ? Ne kadarı metal ?
Attığınız linkteki resimlerde toz filtresi gözükmüyor neredeler toz filtrelerı fotoğraf ile gösterebilir misiniz ?

Son düzenleme:
Dik yerleştirmek için aparat lazım kaliteli pci 16x kablosu atar mısın ? Birde performans kaybı yaşanıyor mu ? Fps gecikme değeri vs. ?

P400 sağlam bir kasa mı ? Ne kadarı metal ?

Attığınız linkteki resimlerde toz filtresi gözükmüyor neredeler toz filtrelerı fotoğraf ile gösterebilir misiniz ?
P400 hakkında bilgim yok. Ama beyaz H500i kullanıyorum. Kasanın psu bölmesinde, üst fanda, ön altta ve sol kapağın ön tarafındaki ön girişte filtre var.

P400 hakkında bilgim yok. Ama beyaz H500i kullanıyorum. Kasanın psu bölmesinde, üst fanda, ön altta ve sol kapağın ön tarafındaki ön girişte filtre var.
Teşekkür ederim gerçekten. Ancak ön alt ve sol kapağın ön tarafındaki ön giriş neresi oluyor anlamadım. Birde üst fandaki filtre üstten mıknatısla mı yapışıyor ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı