OBS üzerinden LoL yayını nasıl verebilirim?

elegiac

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhabalar, ben Twitch platformu üzerinden LoL yayını yapmaya çalışıyorum fakat başka bir cihazdan kontrol ettiğimde yayında sadece simsiyah bir ekran var. İnternetten videolar izledim işe yaramadı. Pencere yakalama, oyun yakalama veya tam ekran uygulama yakalama gibi kaynakları seçtim ama hiçbir türlü işe yaramıyor. Son olarak oyunu tam ekran ve kenarlıksız oynayıp denedim bu yolda da olmadı. Başka oyunlarda sorun çıkartmıyor. Sizce bu konuda ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartım Rtx 3060. Sistemimde dahili ekran kartı bulunmamaktadır.
Anlıyorum. OBS ayarlarından oyun yakalama sekmesinden herhangi bir pencereyi yakala seçeneğini deneyin. Eğer sorun hala devam ediyorsa, Geforce menüsünden OBS için grafik ayarlarınızı uygulayın. Halen daha çözülemezse Streamlabs OBS i deneyebilirsiniz. Büyük ihtimalle sorun sizin donanımızdan kaynaklı değil. Dediğim gibi ben de çift ekran kartlı bir laptop kullanıcısıyım ve OBS e gelen güncelleme ile kara ekran sorunu giderilmişti. Biraz daha sabredin, OBS aktif olarak güncelleme alıyor. Eğer isterseniz de OBS arşivlerinden eski sürümleri kurun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı