Obsesif kompulsif bozukluğu nasıl yenebilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bicaklanmaktan korkmayıp kezzaptan korkan bir deli(!)

Şimdi teknik olarak, kezzabi, su şişesine doldurup cebine koyamazsın. Özel bir kavanoz gibi bir kutusu oluyor. Onun içinde taşınıyor. Ayrıca adam senin yüzüne fırlatacak kadar yakına gelecek, cebinden çıkaracak, kapağı açacak, sana doğru savuracak. Hepsi 5 saniye içerisinde. Adam 2 metre içeride ise, sakın olursan o kavanozu adamın elinden alıp şey yapabilirsin. Mmmm. Anladın sen. Adamla ilgili.

Adam uzakta ise kaçabilirsin. Biraz sakınma hareketi de yaparsan yüzüne gelmez, sırtına gelir. Kıyafetten dolayı kıyafete zarar gelir, o kadar da olsun :)

Ama 2 metreden, bicagi iyi kullanan birisi,
Karnına takar bütün bağırsağı yere döker. Sen ondan kaçmak için koşarsan o da arkandan kosacaktır. Yakinlastigi an seni ömür boyu yatalak bırakmak için ensene, öldürmek için boynuna, erkekliğini ya da kadinligini almak için cinsel bölgene, bacaklarını ömür boyu düzeltemez bir şekilde sakat bırakmak için dizine yapacağı 10 cm bir kelebek bıçak ile hepsini gerçekleştirebilir.

Bence bu, kezzaptan daha korkunç ve kan dondurucu. Artık bicaklanmaktan korkuyorum diye konu açarsın :)

Türkiye'de yaşıyoruz ve polis pek korumuyor. Silah (bıçak da ateşsiz silahtır) 1 defa lazım olur sana. O zaman da yanında yoksa...

Reis o taşımak için kavanosu adam cebine koymaz ki alır arkasına kapağını açık bırakır direk fırlatırda vallahi kezzap korkum bitti yemin ederim sabah korkuyordum şu an bıçaktan korkuyorum Allah razı olsun şaka maka yendim hastalığı ama dediğim gibi adam kezzabı atmaya kalksa 1 kapağını kapatmakla uğraşmaz 2 cebine koymaz.

Doktora gidin, forum koselerinde cozulecek sorunlar degil bunlar.

Adamlar çözdü vallahi.

Bicaklanmaktan korkmayıp kezzaptan korkan bir deli(!)

Şimdi teknik olarak, kezzabi, su şişesine doldurup cebine koyamazsın. Özel bir kavanoz gibi bir kutusu oluyor. Onun içinde taşınıyor. Ayrıca adam senin yüzüne fırlatacak kadar yakına gelecek, cebinden çıkaracak, kapağı açacak, sana doğru savuracak. Hepsi 5 saniye içerisinde. Adam 2 metre içeride ise, sakın olursan o kavanozu adamın elinden alıp şey yapabilirsin. Mmmm. Anladın sen. Adamla ilgili.

Adam uzakta ise kaçabilirsin. Biraz sakınma hareketi de yaparsan yüzüne gelmez, sırtına gelir. Kıyafetten dolayı kıyafete zarar gelir, o kadar da olsun :)

Ama 2 metreden, bicagi iyi kullanan birisi,
Karnına takar bütün bağırsağı yere döker. Sen ondan kaçmak için koşarsan o da arkandan kosacaktır. Yakinlastigi an seni ömür boyu yatalak bırakmak için ensene, öldürmek için boynuna, erkekliğini ya da kadinligini almak için cinsel bölgene, bacaklarını ömür boyu düzeltemez bir şekilde sakat bırakmak için dizine yapacağı 10 cm bir kelebek bıçak ile hepsini gerçekleştirebilir.

Bence bu, kezzaptan daha korkunç ve kan dondurucu. Artık bicaklanmaktan korkuyorum diye konu açarsın :)

Türkiye'de yaşıyoruz ve polis pek korumuyor. Silah (bıçak da ateşsiz silahtır) 1 defa lazım olur sana. O zaman da yanında yoksa...

Hocam bu arada sormayı unuttum bu kezzabı önüne gelen alabiliyor mu? İnternette satılanların gücü azaltımış diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reis o taşımak için kavanosu adam cebine koymaz ki alır arkasına kapağını açık bırakır direk fırlatırda valla kezzap korkum bitti yemin ederim sabah korkuyodum şuan bıçaktan korkuyorum Allah razı olsun şaka maka yendim hastalığı ama dediğim gibi adam kezzabı atmaya kalksa 1 kapağını kapatmakla uğraşmaz 2 cebine koymaz.

Adamlar çözdü valla awıofhwaoıfwa
Açık öğretim psikoloji okudum hahahahaga :)

Hayır. Etil alkol bile özel izin ile (kalkıp ufak sise degil de mesela 20 litre, 50 litre vb) alınırken kezzap gibi aşırı derecede insan sağlığına zararlı şeyleri üretimini ve satışını devlet kontrol ediyordur.

Kendi evinde etil alkol yapan var mı? Var. Kendi evinde kezzap yapan var mıdır? Pek sanmam. Bunu yapacak kimyager adam gerçekten vizyonsuzun önde gidenidir.

Hayır. Etil alkol bile özel izin ile (kalkıp ufak sise degil de mesela 20 litre, 50 litre vb) alınırken kezzap gibi aşırı derecede insan sağlığına zararlı şeyleri üretimini ve satışını devlet kontrol ediyordur.

Kendi evinde etil alkol yapan var mı? Var. Kendi evinde kezzap yapan var mıdır? Pek sanmam. Bunu yapacak kimyager adam gerçekten vizyonsuzun önde gidenidir.

Etil alkol yakıcı değil değil mi? Bu arada korkum gitti hiç beklemezdim aga vallahi psikolog olur senden. Parada vermedim tertemiz :D

Yok. Direkt rakı gibi alkollu icecek yapımında kullanılıyor :). Benim 1 üniversite arkadaşım, gerçi ona alkolik desem daha iyi olur, 2 şişe bira parasına 1 kasa bira yapıyorum diyordu. Eczaneden malzeme alıp yapıyordu. Rengi de su gibi, hiç sıkıntı çıkarmıyordu. Neyse konu kapansın.

Bicaklanmaktan başladık kaçak rakı üretimine. Biraz daha uzasa Kenevir ekimi ve hasadına gireceğiz :) Konu hiç iyi yerlere gitmiyor.

Azerbaycan'lı olduğum için kezzap nedir bilmedim. İnternetden araştırdım ve asit olduğunu gördüm ne olduğunu şimdi anladım. Benim babamın arkadaşı kezzap içerek midesini yandırıp bağırsaklarını yandırıp vafet edeli 5 yıl oldu. Allah rahmet eylesin. Ay yüzüm mahv olur falan diye aldırış etme. Organlarının mahv olup yanması yerine en azından yüzünün yanması daha normal. Estetik ile yeni deri ile hall oluna bilen bir şey veya Çok gercekci slikon maske ile. Bak ne diyeceğim. Evine hiç kezzap alma o zaman kendini uzak tut ondan. Yolda giderken de kezzap fırlatacklar diye aldırış etme. Taş mı bu? Fırlatsınlar... Kendini toparla kızlarla konuş mesela oyun oyna dizi izle. Neyse iyi günler

Yok. Direkt rakı gibi alkollu icecek yapımında kullanılıyor :). Benim 1 üniversite arkadaşım, gerçi ona alkolik desem daha iyi olur, 2 şişe bira parasına 1 kasa bira yapıyorum diyordu. Eczaneden malzeme alıp yapıyordu. Rengi de su gibi, hiç sıkıntı çıkarmıyordu. Neyse konu kapansın.

Bicaklanmaktan başladık kaçak rakı üretimine. Biraz daha uzasa Kenevir ekimi ve hasadına gireceğiz :) Konu hiç iyi yerlere gitmiyor.
Reis senden son bir şey rica edebilir miyim? Şükür korkuyu yendik sayende ama son bir şey isteyeceğim ben bulamadım da Türkiyede'ki erkeklere atılan kezzap vakalarının sayısını öğrenebilir misin? Sadece 1 tane var ama sanmıyorum illa ki daha fazla vardır. Bunu da öğrenirsem bu iş burda biter.

Reis senden son bir şey rica edebilir miyim? Şükür korkuyu yendik sayende ama son bir şey isteyeceğim ben bulamadım da Türkiyede'ki erkeklere atılan kezzap vakalarının sayısını öğrenebilir misin? Sadece 1 tane var ama sanmıyorum illa ki daha fazla vardır. Bunu da öğrenirsem bu iş burda biter.
Ben polis veritabanına bağlanamıyorum haberin olsun. Haberlere de düşmemiş. Genelde erkekler bıçaklanarak yada vurularak öldürülmüş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı