FNT
Hectopat
Öyle bir imkanınız varsa öyle yapmanız çok daha iyi olur.Quest 2 almaya karar verdim fakat Almanya'da yaşayan tanıdıklarımdan Quest 3'ü daha düşük fiyata alabilirsem Quest 3 alacağım.
Öyle bir imkanınız varsa öyle yapmanız çok daha iyi olur.Quest 2 almaya karar verdim fakat Almanya'da yaşayan tanıdıklarımdan Quest 3'ü daha düşük fiyata alabilirsem Quest 3 alacağım.
Hocam 50Mbit internetle kablosuz oynanır mı? Kablolu oynayınca görüntü kalitesi daha iyi mi oluyor?Öyle bir imkanınız varsa öyle yapmanız çok daha iyi olur.
İnternetiniz kaç ghz?Hocam 50Mbit internetle kablosuz oynanır mı? Kablolu oynayınca görüntü kalitesi daha iyi mi oluyor?
2.4 GHz. 64 GB depolama alanı yeterli olur mu?İnternetiniz kaç ghz?
PC de kullanacağınız için her türlü yeter. Yanina bir de quest link kablosu yazıp 5 metrelik uygun gordugunuz bir kablo alın. 2.4 GHz sıkıntı çıkarir diye düşünüyorum.2.4 GHz. 64 GB depolama alanı yeterli olur mu?
Tamamdır hocam yardımınız için teşekkürler.PC de kullanacağınız için her türlü yeter. Yanina bir de quest link kablosu yazıp 5 metrelik uygun gordugunuz bir kablo alın. 2.4 GHz sıkıntı çıkarir diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.