Epic Games Ödeme yaparken "Looks like something went wrong" hatası

Daha fazla  
Ödeme yaparken "Looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another Card or other payment methods" tarzı bir hata veriyor. Ne yapabilirim?

Çözüm bulan var mı? 8 gündür aynı sorunu yaşıyorum. 6 farklı kart ile denedim hepsinde aynı. Destekten pek bir destek gelmiyor. Ezbere cevaplar hep.

Çözüm bulan var mı? 8 gündür aynı sorunu yaşıyorum. 6 farklı kart ile denedim hepsinde aynı. Destekten pek bir destek gelmiyor. Ezbere cevaplar hep.

Ben bu video ile çözdüm hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başlangıçta her gün deniyordum sonra düzelir belki diye saldım 7-8 gün boyu hiç ödeme yapmadım ve yine aynı hatayı almaya devam ettim.
Ben 2 gun saldim hata talebiniz alinamadi internet baglantinizi kontrol edin oldu

Başlangıçta her gün deniyordum sonra düzelir belki diye saldım 7-8 gün boyu hiç ödeme yapmadım ve yine aynı hatayı almaya devam ettim.

Bende de öyle aynı hatayı veriyordu. Fortnite abonelik yapamıyordum. Yetkililerle konuşunca 24-48 saat arası bekleyip tekrar deneyin dedi. Sonra kayıtlı ödeme yöntemlerini kaldırdım 50 saat sonra denedim. Baktım olmuyor yine 3 gün daha bekleyip denedim yine aynı hatayı verdi. 3 gün daha bekleyip tekrar yapınca hata vermedi. Fakat bukezde Epic Games'te oyun alırken aynı hatayı verdi. 1 hafta bekledim hala satın alırken aynı hatayı veriyor. 1 hafta daha beleyeceğim bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…