Epic Games Ödeme yaparken "Looks like something went wrong" hatası

Daha fazla  
Ödeme yaparken "Looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another Card or other payment methods" tarzı bir hata veriyor. Ne yapabilirim?

Çözüm bulan var mı? 8 gündür aynı sorunu yaşıyorum. 6 farklı kart ile denedim hepsinde aynı. Destekten pek bir destek gelmiyor. Ezbere cevaplar hep.

Başlangıçta her gün deniyordum sonra düzelir belki diye saldım 7-8 gün boyu hiç ödeme yapmadım ve yine aynı hatayı almaya devam ettim.

Bende de öyle aynı hatayı veriyordu. Fortnite abonelik yapamıyordum. Yetkililerle konuşunca 24-48 saat arası bekleyip tekrar deneyin dedi. Sonra kayıtlı ödeme yöntemlerini kaldırdım 50 saat sonra denedim. Baktım olmuyor yine 3 gün daha bekleyip denedim yine aynı hatayı verdi. 3 gün daha bekleyip tekrar yapınca hata vermedi. Fakat bukezde Epic Games'te oyun alırken aynı hatayı verdi. 1 hafta bekledim hala satın alırken aynı hatayı veriyor. 1 hafta daha beleyeceğim bakalım ne olacak.

Bende de öyle aynı hatayı veriyordu. Fortnite abonelik yapamıyordum. Yetkililerle konuşunca 24-48 saat arası bekleyip tekrar deneyin dedi. Sonra kayıtlı ödeme yöntemlerini kaldırdım 50 saat sonra denedim. Baktım olmuyor yine 3 gün daha bekleyip denedim yine aynı hatayı verdi. 3 gün daha bekleyip tekrar yapınca hata vermedi. Fakat bukezde Epic Games'te oyun alırken aynı hatayı verdi. 1 hafta bekledim hala satın alırken aynı hatayı veriyor. 1 hafta daha beleyeceğim bakalım ne olacak.
Epic Games'in desteği hatayı asla kendinde aramıyor ve yardımcı olmuyorlar, bot gibi aynı şeyleri söyleyip duruyorlar. Bana da aynı şeyi söylediler, bunun dışında bankamla konuşmam gerektiğini yineleyip durdular (onlarca kart denedim ve hepsinde bakiyem vardı) neyse sonuç olarak konsolu olan arkadaşıma aldırtıp parayı ibanla ona gönderdim ve aradan aylar geçmesine rağmen bu konuda mağdur olan insanları hala görüyorum, adamlar para kazanmak istemiyor sanırım.

Olmuyor 30 dk da bir yanıt veren destek şu an vermiyor 5 tane kart denedim olmuyor 2 tane şey satın alacağım red verip duruyor sistem ilgilenmiyorlar çözen varsa yardımcı olsun.

Senin yaşadığın sorunu bende yaşıyorum birkaç haftadır destek ekibine yazıyorum başka kart deneyin diyor yaklaşık 5 tane kart denedim sorunum hala düzelmedi destek ekibi çok sorumsuz mail atıyorum attığım maile cevap vermiyorlar ve destek kaydını kapatıyorlar yapacağım bir şey olmadığı için son çare internet sitesin de araştırmak aklıma geldi ve senin yorumun karşıma çıktı sorunun ne zaman düzeldi ne kadar zamanda düzeldi ve ne kadar bekleyip sonra tekrar denedin veya denediğin başka bir yöntem varsa paylaşırsan çok memnun olurum teşekkürler.

Beklemiş olduğun zaman dilimi faydalı oldu mu faydalı olduysa lütfen bildirirseniz sevinirim çünkü ona göre ben de bekleyeceğim aynı sorunu ben de yaşıyorum ve kurtulmak istiyorum.

Ben 2 gun saldim hata talebiniz alinamadi internet baglantinizi kontrol edin oldu.

Ben de ilk başta bu sorunu böyle alıyordum sonra başka sorun almaya başladım Epic Games sistemi gerçekten çok sorunlu ve müşteri temsilcileri kesinlikle yardımcı olmuyor.

Epic Games'in desteği hatayı asla kendinde aramıyor ve yardımcı olmuyorlar, bot gibi aynı şeyleri söyleyip duruyorlar. Bana da aynı şeyi söylediler, bunun dışında bankamla konuşmam gerektiğini yineleyip durdular (onlarca kart denedim ve hepsinde bakiyem vardı) neyse sonuç olarak konsolu olan arkadaşıma aldırtıp parayı IBAN'la ona gönderdim ve aradan aylar geçmesine rağmen bu konuda mağdur olan insanları hala görüyorum, adamlar para kazanmak istemiyor sanırım.

Aynen kesinlikle katılıyorum yaklaşık 20 tane mail attım ve sürekli bankanızı arayın diyorlar sorun bankada değil benim ikinci hesabımda işlemleri gerçekleştire biliyorum aynı kartla ama sadece ana hesabımda yapamıyorum sistemleri bozuk ve kesinlikle önlem almıyorlar mail attığında da veya destek kaydı bulunduğunda hemen desteğini sonlandırıyorlar benim ilk defa başıma böyle bir şey geliyor haftalarca uğraştım ve ben de sorun var sanıyordum ama tek değilmişim meğerse.

Dosya Ekleri

• Vpapel hatası ..PNG
    Vpapel hatası ..PNG
    29 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı