Öğrenci nasıl para kazanabilir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizin görüşünüze sunuyorum gametester yapabilirsiniz ilan videosu bile var :D.
bionluk üzerinden kendi logo tarzı işlerinizi satabilirsiniz aslında istek üzerine isteğe bağlı yapar para kazanırsınız.

Oyunu oynayacak cihaz nereden?

Sokağa çıkamıyorsun daha 🙂

18 yaşından küçüksen çok çalışır azdan bile az para alırsın. Zor iş. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi öğrenci adamın parası olamaz, doğa yasalarına aykırı. Kettle'da makarna, ütüde sucuk pişiren öğrenciler gördü bu gözler🤣

Sokağa çıkamıyorsun daha 🙂

18 yaşından küçüksen çok çalışır azdan bile az para alırsın. Zor iş. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi öğrenci adamın parası olamaz, doğa yasalarına aykırı. Kettle'da makarna, ütüde sucuk pişiren öğrenciler gördü bu gözler🤣
Öğrencinin parası olur. Üniversitedeyim. Pandemiye kadar ev kiramı haftasonları çalışarak kendim ödüyordum(700 TL) . Evimden et, tavuk eksik olmaz. Sabah kahvaltısında 7-8 çeşitim var. Ailemden 4 yıldır para istemiyorum. Öğrencinin parası olur. Aptal öğrenci parasını harcamayı bilmez. Şu anda da annem risk grubunda olduğundan dolayı çalışmıyorum. Öğrenci bursum zaten yetiyor 1 ayda.

Öğrencinin parası olur. Üniversitedeyim. Pandemiye kadar ev kiramı haftasonları çalışarak kendim ödüyordum(700 TL) . Evimden et, tavuk eksik olmaz. Sabah kahvaltısında 7-8 çeşitim var. Ailemden 4 yıldır para istemiyorum. Öğrencinin parası olur. Aptal öğrenci parasını harcamayı bilmez. Şu anda da annem risk grubunda olduğundan dolayı çalışmıyorum. Öğrenci bursum zaten yetiyor 1 ayda.
Sakin ol dostum. Sana devlet para veriyor değil mi? Üniversite öğrencisinin. Bu konu sahibi lise öğrencisi. İşe girse 1000 TL bile para vermezler aylık. Devlet zaten vermez. Üniversite öğrencisi bir şekilde hayatta kalır, para bulur 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı