Ya da forumu salmamak lazım di mi hocam?Bu bütçeyle açacağın sitenin kendine hayrı olmaz. Sadece okul için forum açmak da gereksiz yönetmelik duruyor zaten isteyen bakar neyin yasak olduğuna.
Ya da forumu salmamak lazım di mi hocam?Bu bütçeyle açacağın sitenin kendine hayrı olmaz. Sadece okul için forum açmak da gereksiz yönetmelik duruyor zaten isteyen bakar neyin yasak olduğuna.
Hâlâ yönetmeliği bilmeyen bir sürü öğrenci var ama. İnternete bakmaktan âcizler.Bu bütçeyle açacağın sitenin kendine hayrı olmaz. Sadece okul için forum açmak da gereksiz yönetmelik duruyor zaten isteyen bakar neyin yasak olduğuna.
@333365 ortak olur mu acaba? Eğitim konusunda bilgisi var.Öncelikle bence bütçe yetersiz. Başka kişilerinde ortak olup bağış yoluyla sitenin domain vs. ücretlerinin ödenmesi gerekir.
Ben daha detaylı tartışılmasını sağlayacak bir site açmak istiyorum. Eğitimhane, BilgisayarBilişim Eğitimciler Bölümü gibi ama öğrenciler için olan versiyonu.O bütçeye o işler biraz zor ve zaten bu forumdada açmak istediğin forumun konuları tartışılıyor.
Zaten internete baktığımda öğrenciler için özellikle kurulan forum sitesi yok.Açılmamış forumlar açmak mantıklı bir hareket olur bunu da düşünebilirsin.
20 TL çok az be kanka.
MyBB düşünüyorum.Free Flarum ile ücretsiz kur.
O sırada internette 9 TL'ye Windows 10 key satılıyordur :/Cips olmuş 15-20 TL. Forum mu açacaksınız?
Bu arada domaini Isimtescil'den, hosting hizmetini ise Hostinger'den almayı düşünüyorum. Bir de 18 yaş altı olmam forum açmama engel mi?
Bu olabilir mi?Yani 5 TL eklersenizde hayatınızdan bir şey değişmez.
Bu olabilir mi?
İlk baştaki, yani bireysel başlangıç paketi. Ama disk oranı düşük. Kullanıcılar dosya yükleyemez.💻 Bireysel Hosting - Turkticaret.Net
💻 Bireysel hosting paketleri ile kiþisel web sitesini kurmak isteyenlere profesyonel çözümler sunuyoruz. Güvenilir hosting hizmeti ile tanýþmak için týklayýn.www.turkticaret.net
Ciddi bir yer açmak istiyorsanız aylık en az göze almanız gereken masraf 60-70 TL arası. O da ücretsiz yazılım ve paylaşımlı sunucu kullanırsanız.
Ayrıca MyBB kullanmayın. Dedicated sunucu alamıyorsanız en kötü flarum falan kurun en azından daha güvenli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.