Öğretmen şikayet edilebilir mi?

@Kknksonur, diyor ki iddianızı kanıtlayın. Olay nedir? Ne zaman oldu? Hangi yerde oldu? Tanığınız var mı? İddianızı destekleyecek somut kanıtınız var mı? Bunları soruyor.

Olay sınıfta oldu ve sınıftakilerein hepsi gördü. Bunlar geçerli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Kknksonur, geçerli. Olayın sınıfta geçtiğini, tüm sınıfın şahit olduğunu belirtebilirsiniz.

CİMER'e tekrar yazıyorum o zaman hocam bu arada yardımınız için teşekkürler.

@Kknksonur, lafı olmaz. Gelişme oldukça geri dönüş sağlamayı unutmayın, yeterli. Hakkınızı savunmasını öğrenin, hiçbir zaman için sessiz kalmayın. Konunuz da diğer kişiler için cesaret olmuş olsun. Sessiz kaldığınızı gösterirseniz, bu daha sıkıntı işte.

Lisedeyim son dersteyiz hoca önceki önceki hafta gruplar oluşturmuş. Ben de kendini bu haftada herkes kendi grubunun yanına oturacak da ben de kendi grubumın yanına geçtim. Ondan sonra benim kendi masamda coğrafya kitabım kalmış. Arkadaşımdan coğrafya kitabını istedim bunu coğrafya hocası gördü, sinirlendi. Beni yanına çağırdı omuzunu sert bir şekilde ensemi sert şekilde sıkmaya başladı. Canım acıdı bir şey demedim seni bir yumruk da indiririm buraya dedi. Ben bu adamı şikayet etmek istiyorum. Ne yapabilirim, yardımcı olur musunuz?

Söylediklerinizin tamamen doğru olduğunu kanıtlayabileceksenizz veya görgü tanığınız varsa CİMER'e şikayet edin.

@MustiROLA, olay sınıfta olmuş ve tüm sınıf şahitmiş.

Soruşturma başlatıldı.

Dosya Ekleri

• 080C784F-A342-4CDA-B091-D13337F9F780.jpeg
    080C784F-A342-4CDA-B091-D13337F9F780.jpeg
    135,1 KB · Görüntüleme: 36
Soruşturma başlatıldı.

657 sayılı devlet memurları kanununun 130. maddesine göre öğretmeninizden savunma istenir, öğretmeninizin savunması sonrası gerekli işlemler yapılır.

Savunma hakkı:

Madde 130 –
Devlet memuru hakkında savunması alınmadan disiplin cezası verilemez.

Soruşturmayı yapanın veya yetkili disiplin kurulunun 7 günden az olmamak üzere verdiği süre içinde veya belirtilen bir tarihte savunmasını yapmayan memur, savunma hakkından vazgeçmiş sayılır.

Okula müfettiş gelecek değil mi hocam bir de ne zaman gelir sizce?

Ve hocanın alacağı ceza ne olacak sizce؟

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı