Öğretmeninizle samimiyet seviyeniz

Ben değil ama bir kız sınıf arkadaşım 1 sene önce stajyer olan bir hocayla senli benli konuşuyordu. Yaşları yakın birbirine dedim acaba sevgililer miydi diye 12. sınıftaydı. Ama belki de akraba kuzen falan da olabilirler bilmiyorum ama yine de bir hocayla senli benli konuşulmaz okul ortamında bir de.
 
Ortaokulda Ramazanda Etüt İngilizce hocamla Matt Stonie izlemiştik, hatta video buydu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok severdim o hocayı özledim şimdi.
 
Lisedeki sanırım branşı sosyal bilimler ve fen olan tüm öğretmenlerle çok iyi samimiyet kurdum. Samimiyet oranlarına da ortalama 10 üzerinden 9 veririm. Hocaların gözüne çok girdim zamanında.
Hocayla en sık sohbet eden de çikolata ödülünü ilk kazanan da hep ben olurdum : )

Ortaokulda da en samimi olduğum hoca matematik hocasıydı. Aslında tek benim değil tüm öğrencilerin samimi olduğu bir hocaydı. Bir kez hocayla beraber cumaya gitmiştik. Namazdan sonra hepimize çiğ köfte ısmarlamıştı. Hiç unutmam...
 
Okulda bir ara 9'un katlarına 5031 demiştim, herkes bana baktı. Bir de hoca ödev verirken sf. 31 ödev deyince herkes gülmekten öldü.

Geçen deneme oldu, bir kız okulda 31., farklı bir kızda tüm şubelerde 31. oldu. Matemetik öğretmenimiz çocuklar sıralamalarını söyleyince sırıtıyor.
 
Son düzenleme:
Türkçe hocası dersteyken, biri laf atarsa ana avrat söven bir sınıfız. Diğer öğretmenler varken konuşamıyoruz öyle. Ama türkçe hocamızla çok samimiyiz.
 

Geri
Yukarı